Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενηλικίωση .....


Υπάρχει μια χρονική στιγμή, στους οδηγούς με ταλέντο, που κάνουν ένα κλικ και αποδεικνύουν τις ικανότητες τους. Αυτή η "ενηλικίωση" ήρθε για τον Θάνο Ξηνταβελόνη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στον αγώνα του Rotax MAX. Εκεί έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες σε ένα τριήμερο γεμάτο καλές επιδόσεις.
Από τις δοκιμές της Παρασκευής ήταν πολύ γρήγορος. Το Σάββατο υπήρξαν κάποια ζητήματα με την συμπεριφορά του σασί. Ωστόσο αυτό είναι γνωστή ποσότητα στους αγώνες. Η πρόκληση από εκεί και πέρα είναι να αντιδράσεις σωστά. Με την βοήθεια της τηλεμετρίας αλλά και των εύστοχων αλλαγών στις ρυθμίσεις από την Zorri Motorsport, είχαν σαν αποτέλεσμα την βελτίωση του συνόλου.
Η Κυριακή ήταν αναμφίβολα μια ξεχωριστή μέρα. Ο Θάνος έκανε τον 1ο χρόνο στα χρονομετρημένα με ρεκόρ πίστας! Αυτό και μόνο θα αρκούσε σαν απόδειξη του ταλέντου του. Ωστόσο ο Θάνος απάντησε και στον 1ο τελικό τερματίζοντας στην 1η θέση. Στον 2ο τελικό όλα έβαιναν καλά μέχρι τον προτελευταίο γύρο. Τότε ένα αντιαθλητικό χτύπημα, που δεν είδαν οι αλυτάρχες, έφερε τον Θάνο στην 3η θέση. Ωστόσο με το πείσμα του τελικά τερμάτισε στην 2η θέση. Επιστέγασμα της πολύ καλής επίδοσης ήταν η επίτευξη του κορυφαίου χρόνου σε γύρο (best lap) στον Β τελικό.
Για όσους ήταν εκεί, αποτέλεσε τον ηθικό νικητή του αγώνα, με κορυφαία επίδοση όλο το τριήμερο. Κάποιες παραλήψεις από την οργάνωση στον τεχνικό έλεγχο αλλά και των αλυταρχών στον Β τελικό υπήρξαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετριάσουν την λαμπερή απόδοση του Θάνου. Σε όλη αυτή την προσπάθεια την αξία του έδειξε και το σασί της BirelArt, που αποτέλεσε τον τέλειο σύμμαχο.
Στην φιλόξενη ομάδα της Zorri Motorsport βρέθηκε και ο Κώστας Ελευθερίου. Πρόκειται για έναν νέο οδηγό με πολύ ταλέντο. Κάνει kart μόλις 5 μήνες και έχει αφήσει τους πάντες άφωνους με τις επιδόσεις του. Τον τελευταίο μήνα έκανε εντατική προπόνηση με την Zorri Motorsport με εντυπωσιακή πρόοδο. Έχει δέσει άψογα με την ομάδα η οποία έχει τον τρόπο για να αναδεικνύει ταλέντα μέσα και έξω από την Ελλάδα. Κρατήστε στην μνήμη σας το όνομα γιατί ο Κώστας έχει πολύ καλές προδιαγραφές για το μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα