Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2oς Αγώνας Rotax Max Challenge .....


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο 2ος Αγώνας Rotax Max Challenge για τη φετινή χρονιά. Με τον πολύ σημαντικό αριθμό των 51 συμμετοχών, όλοι οι οδηγοί κατέβαλαν το μέγιστο της προσπάθειάς τους και προσέφεραν στους θεατές ενδιαφέρουσα οδήγηση και ποιοτικό θέαμα.
Οι μικροί οδηγοί της κατηγορίας Micro, παρέλαβαν το κύπελλο και το μετάλλιό τους, καθώς και ένα σετ ελαστικών, για τους τρεις πρώτους, με την ευγενική χορηγία της EKO racing, για την επιπλέον επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Στην τρίτη θέση του βάθρου, στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ανέβηκε ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, από την Nitro Kart Team, στη δεύτερη θέση ο Θάνος Ξηνταβελόνης, από την Zorri Motorsport, ενώ την πρώτη θέση του βάθρου κατέκτησε ο Γιάννης Λάντζης, από την Chatzis Racing Team. 


Με ενδιαφέρουσες μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου εξελίχθηκε η κατηγορία Junior μέχρι και το τελευταίο λεπτό και τελικά την τρίτη θέση κατέλαβε ο Χρήστος Ντέκας, από την Dekas Racing Team, ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την Chatzis Racing Team, με τον Γιώργο Πέτρου, από την Maitos Kosmic Racing Team, να βρίσκεται στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Καθηλωτική ήταν, για όσους την παρακολούθησαν και η κατηγορία Senior Max, καθώς η εμπειρία των οδηγών αλλά και η συνολική εξαιρετική προσπάθεια από όλους, έδωσε μία πολύ καλή και δυνατή εικόνα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στην τρίτη θέση της τελικής γενικής κατάταξης, τερμάτισε ο οδηγός Ρένος Αρβανιτάκης, από την Intrepid Hellas, στη δεύτερη θέση και μετά από μία πολύ καλή οδήγηση, ο Νίκος Ιωάννου, από την Prt Motorsport, ενώ στην πρώτη θέση της κατηγορίας και μετά από έναν επίσης εξαιρετικό και γρήγορο αγώνα, τερμάτισε ο Χρήστος Σαγανάς, από την Chatzis Racing Team. 


Στην κατηγορία Max Masters, υποκατηγορία της Max με οδηγούς άνω των 32 ετών, στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Δημήτρης Παπαναστασίου, από την ομάδα Athens Kart Shop, στην δεύτερη θέση ο Ρένος Αρβανιτάκης, από την Intrepid Hellas, ενώ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Ιωάννου, από την κατηγορία Prt Motorsport. 
Από τις πιο δυνατές κατηγορίες του Rotax, η DD2 Max, προσέφερε στο κοινό εξαιρετική οδήγηση και δυνατό θέαμα, με τον Δημήτρη Ζερβό, από την Kartworks Team, να καταλαμβάνει την τρίτη θέση του βάθρου, τον Στέφανο Καμιτσάκη, από την Intrepid Hellas, τη δεύτερη θέση και τον Οικονόμου Χρήστο, από την Chatzis Racing Team, την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και συνεπώς του βάθρου.
Την ίδια καλή πορεία σχημάτισε η DD2 Masters, με τους έμπειρους οδηγούς, Σωτήρη Παπαχρήστου, από την Athens Kart Shop, στην τρίτη θέση, τον Γιώργο Βασιλόπουλο, από την Prt Motorsport, στην δεύτερη θέση και τον Δημήτρη Ζερβό, από την Kartworks Team, στην πρώτη θέση, να κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο 2ος Αγώνας του Rotax Max Challenge, έφτασε και επισήμως στο τέλος του και άφησε πίσω του καλή οδήγηση, αξιέπαινη προσπάθεια και πολύ ενδιαφέρον για τον 3ο Αγώνα Rotax, που θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 και θα αναδείξει τους καλύτερους οδηγούς που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Rotax, στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας.
Έως τότε, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν για ακόμα μία φορά το ελληνικό Rotax Max Challenge και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα