16/6/15

Ακόμη μια διάκριση για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη .....


Tο 25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ ήταν μια ακόμη ευκαιρία για να δείξει τη δυναμική της η ομάδα "ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ" - "GR TOURS". 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη, στην καρδιά της Αττικής και οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης δεν έχασαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε έναν πολύ γρήγορο, θεαματικό και απαιτητικό αγώνα. 
Εν τέλει, μετά από τα τρία περάσματα στην Ειδική Διαδρομή των 7,8 χλμ. το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti ανέβηκε στη  3η θέση της κλάσης 1.600 – 2.000 κ.εκ. Οι Χατζηκωνσταντίνου - Ματαλιωτάκης πέτυχαν εξαιρετικούς χρόνους και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, όμως ξεκίνησαν διστακτικά στο πρώτο πέρασμα. Στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό «γράφοντας» χρόνους κορυφής, όμως ο αγώνας, ως διοργάνωση τύπου Sprint, δεν είχε την απαραίτητη διάρκεια ώστε να τους επιτρέψει κάτι περισσότερο από τα Κύπελλα της 3ης θέσης. 
Υπενθυμίζεται πως βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. 
Τέλος την τεχνική υποστήριξη του Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7 της ομάδας έχει αναλάβει η Renault Korenta του πολύπειρου Γιώργου Ταράτσαλου. 


Επόμενος αγώνας για την ομάδα το Rally Sprint Κορίνθου στις 20-21 Ιουνίου.