23/6/15

3 στα 3 για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη .....


Tο 34ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου ήταν το τρίτο «ταξίδι» για εφέτος της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην ασφάλτινη «ακροπολική» Ειδική Διαδρομή του Αγίου Ιωάννη των 16,5 χλμ., νότια της Κορίνθου, και οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης συνέχισαν τιε πολύ καλές εμφανίσεις ανεβαίνοντας για 3η συνεχή φορά στο βάθρο των νικητών της κατηγορίας τους. 
Ο τεχνικός και γρήγορος αγώνας (μ.ω.τ. άνω των 115 χλμ./ώρα) έδωσε την ευκαιρία στο πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti να ξεδιπλώσει τη δυναμική του. Στο σχετικά γλιστερό ασφάλτινο οδόστρωμα που δεν ευνοούσε τα δικίνητα αυτοκίνητα, οι Χατζηκωνσταντίνου - Ματαλιωτάκης ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο πέρασμα και οδήγησαν με σύνεση στο δεύτερο, επιτυγχάνοντας για άλλη μια φορά το στόχο τους δηλαδή τη διάκριση στην κατηγορία τους. Η επίδοσή τους αυτή μάλιστα τους επέτρεψε να ανέβουν στην 2η θέση της βαθμολογίας του Κυπέλλου Ασφάλτου της κλάσης Α7. 
Θυμίζουμε πως βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. 
Τέλος, το άψογα στημένο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7, συντηρεί και υποστηρίζει η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου. 


Επόμενος αγώνας για την ομάδα το 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης που θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Ιουλίου.