Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

25ο Αττικό Rally Sprint .....


Το "25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ" βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του και θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.
Οι εγγραφές για τον Αγώνα αυτό συνεχίζονται και λήγουν το βράδυ της Παρασκευής 5/6/2015 στις 21:00
Το έντυπο της Δήλωσης Συμμετοχής, ο Συμπληρωματικός Κανονισμός του Αγώνα και τα Δελτία Τύπου βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. www.ala-racingclub.gr.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Αγώνα:
1. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα τερματίσει στις 14:00.
2. Η "Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ" μήκους 7,8 χλμ θα είναι η γνωστή ασφάλτινη περιφερειακή οδός προς Άγιο Πέτρο, και θα γίνει τρεις φορές.
3. Η πρώτη εκκίνηση από την "Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ" θα δοθεί στις 09:05
4. Επισημαίνουμε ότι η Ειδική Διαδρομή θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 07:30 και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου στο τρίτο τμήμα, δηλ. περίπου μέχρι τις 13:30.
5. Η Service Area και η Ανασυγκρότηση θα γίνουν μέσα στις Δημοτικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη).
6. Η Γραμματεία του Αγώνα θα είναι επίσης μέσα σε Γραφεία των Δημοτικών εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζουμε, πέραν από τα προβλεπόμενα με βάση τον Κανονισμό της ΟΜΑΕ, η Α.Λ.Α. έχει αθλοθετήσει τα παρακάτω:

1. Στο πλήρωμα που θα επιτύχει τον ταχύτερο χρόνο στην «Ε.Δ. ΠΕΝΤΕΛΗ 1» θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα.
2. Στο πρώτο από τα πληρώματα Μελών Α.Λ.Α.,(εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα. Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
3. Στο πρώτο πλήρωμα «ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ» (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα. Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
4. Στο πρώτο από τα πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων, (που θα τρέξουν και θα καταταγούν σαν ΕΕ) θα απονεμηθούν ξεχωριστά δίδυμα κύπελλα ως Ιστορικών (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα). Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
5. Στο πρώτο από τα πληρώματα αυτοκινήτων Citroën Saxo – Peugeot 106 (που έχουν δηλώσει στο σχετικό ΟΜΑΕ Cup, και στο συγκεκριμένο Αγώνα θα τρέξουν και θα καταταγούν σαν Ν/2), θα απονεμηθούν ξεχωριστά δίδυμα κύπελλα κύπελλα επειδή θα ανήκουν σε αυτή την ομάδα (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα). Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.

Η Α.Λ.Α. στην προσπάθειά της να προσελκύσει Νέες και Νέους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, για άλλη μία φορά κ α λ ε ί όσες και όσους θέλουν να έλθουν εθελοντικά να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις διαδικασίες τέλεσης αγώνα αυτοκινήτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23η Ανάβαση Δημητσάνας / Αποτελέσματα ...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Οι Γερμάνοι ξανάρχονται ...

Αν και οι εκθέσεις έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας, η φετινή γαλλική μπιενάλε που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο μεταξύ 14 και 20 Οκτωβρίου, δείχνει να επαναπροσελκύει ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν την είχαν «τιμήσει» με την παρουσία τους το 2022 οπότε και η διοργάνωση περιορίστηκε στους αυτόχθονες κατασκευαστές και ορισμένες παρουσίες εξ Ασίας. Αντιθέτως στην φετινή διοργάνωση θα δώσει το παρών ο όμιλος VW ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις θα συμμετέχει με τις φίρμες VW, Audi και Skoda ενώ το γερμανικό μπλοκ θα εκπροσωπήσει και ο όμιλος BMW τόσο με την ομώνυμη φίρμα όσο και με την ΜΙΝΙ. Αυτονόητα από τη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός δεν θα λείψουν οι γάλλοι κατασκευαστές με την Renault να έχει ήδη δηλώσει την παρουσία των Renault/Ampere, Dacia και Alpine ενώ ο όμιλος Stellantis θα έχει πλήρη γαλλική εκπροσώπηση με τις Citroen, DS και Peugeot να συμμετέχουν. Την συμμετοχή της έχει ανακοινώσει ήδη και η KIA ενώ προς το