5/6/15

25ο Αττικό Rally Sprint .....


Το "25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ" βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του και θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.
Οι εγγραφές για τον Αγώνα αυτό συνεχίζονται και λήγουν το βράδυ της Παρασκευής 5/6/2015 στις 21:00
Το έντυπο της Δήλωσης Συμμετοχής, ο Συμπληρωματικός Κανονισμός του Αγώνα και τα Δελτία Τύπου βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. www.ala-racingclub.gr.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Αγώνα:
1. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα τερματίσει στις 14:00.
2. Η "Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ" μήκους 7,8 χλμ θα είναι η γνωστή ασφάλτινη περιφερειακή οδός προς Άγιο Πέτρο, και θα γίνει τρεις φορές.
3. Η πρώτη εκκίνηση από την "Ειδική Διαδρομή ΠΕΝΤΕΛΗ" θα δοθεί στις 09:05
4. Επισημαίνουμε ότι η Ειδική Διαδρομή θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα θεατών από τις 07:30 και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιζομένου στο τρίτο τμήμα, δηλ. περίπου μέχρι τις 13:30.
5. Η Service Area και η Ανασυγκρότηση θα γίνουν μέσα στις Δημοτικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη).
6. Η Γραμματεία του Αγώνα θα είναι επίσης μέσα σε Γραφεία των Δημοτικών εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζουμε, πέραν από τα προβλεπόμενα με βάση τον Κανονισμό της ΟΜΑΕ, η Α.Λ.Α. έχει αθλοθετήσει τα παρακάτω:

1. Στο πλήρωμα που θα επιτύχει τον ταχύτερο χρόνο στην «Ε.Δ. ΠΕΝΤΕΛΗ 1» θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα.
2. Στο πρώτο από τα πληρώματα Μελών Α.Λ.Α.,(εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα. Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
3. Στο πρώτο πλήρωμα «ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ» (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν δίδυμα κύπελλα. Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
4. Στο πρώτο από τα πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων, (που θα τρέξουν και θα καταταγούν σαν ΕΕ) θα απονεμηθούν ξεχωριστά δίδυμα κύπελλα ως Ιστορικών (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα). Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.
5. Στο πρώτο από τα πληρώματα αυτοκινήτων Citroën Saxo – Peugeot 106 (που έχουν δηλώσει στο σχετικό ΟΜΑΕ Cup, και στο συγκεκριμένο Αγώνα θα τρέξουν και θα καταταγούν σαν Ν/2), θα απονεμηθούν ξεχωριστά δίδυμα κύπελλα κύπελλα επειδή θα ανήκουν σε αυτή την ομάδα (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 6 αυτοκίνητα). Άλλως θα απονεμηθούν μετάλλια.

Η Α.Λ.Α. στην προσπάθειά της να προσελκύσει Νέες και Νέους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, για άλλη μία φορά κ α λ ε ί όσες και όσους θέλουν να έλθουν εθελοντικά να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις διαδικασίες τέλεσης αγώνα αυτοκινήτων.