5/10/14

Η Εξέλιξη .....
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής 2ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος, με Mitsubishi Lancer Evo X.
Ο αγώνας ήταν σχεδιασμένος σε ιδιαίτερα όμορφες ειδικές διαδρομές και συγκέντρωσε συνολικά 42 συμμετοχές. Περιλάμβανε πέντε ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 58,16 χλμ., ενώ τα συνολικά χιλιόμετρα ήταν 163,81. Τα πληρώματα πραγματοποίησαν την Κυριακή δύο ακόμα περάσματα από την ε.δ. Γυμνό (14,02 χλμ., την οποία έκαναν και το Σάββατο) και ακόμα δύο από την ε.δ. Τραχήλι (8,05 χλμ).
Από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους οι Αναπολιωτάκης- Χαλκιαδάκης με το Seat Ibiza Kit Car Evo 2. Το πλήρωμα, από την Κρήτη, κέρδισε την εναρκτήρια ειδική του αγώνα το Σάββατο, χτίζοντας παράλληλα μια διαφορά 10 δευτερολέπτων από τους δεύτερους Νίκο και Δημήτρη Καρπάνο. Όμως, την επόμενη ημέρα τις δύο από τις τέσσερις ειδικές διαδρομές κέρδισαν οι τρίτοι στον τερματισμό Γιώργος Φιλιππίδης-Δημήτρης Σαΐνης με το Mitsubishi Lancer Evo IX, ενώ στις υπόλοιπες δύο ταχύτεροι αναδείχθηκαν οι τελικοί νικητές του αγώνα Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος με Mitsubishi Lancer Evo X και οι δεύτεροι της γενικής κατάταξης Γιώργος Αναπολιωτάκης και Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης με το Seat Ibiza Kit Car Evo II.
Στα Ιστορικά η νίκη στους Λευτέρη Μανδρούκα και Νίκο Τσάδαρη με την Porsche 911 Carrera RSR. Στην κατηγορία F2 επικράτησαν οι Γιάννης και Γιώργος Γύζης με Renault Clio Williams, ενώ στην F3 οι Μάνος Δημητρίου-Ελένη Μαλακτάρη με το Citroen Saxo VTS.

Μετά την 2η Ειδική .....