Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης" .....


Το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α) βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώνει τη διοργάνωση της 2ης Ανάβασης Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης", στη διαδρομή από Δερβενοχώρια προς Μονή Κλειστών (Φυλή), το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου 2014.

Η 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης", που πραγματοποιήθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πέρυσι, αποτελεί τον 6ο και τελευταίο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και έχει μήκος 4,2 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση της διαδρομής, βρίσκεται στο πάντα όμορφο και σημαντικό για τους ελληνικούς αγώνες, οροπέδιο των Δερβενοχωρίων, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Μονή Κλειστών (Φυλή). Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει δύο ημέρες, αφού το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν, ως είθισται, ο Τεχνικός Έλεγχος και οι Χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν τα δυο αγωνιστικά σκέλη από τα οποία θα προκύψουν και οι νικητές του αγώνα. Αξίζει να τονίσουμε, πως για λόγους ασφαλείας, στη διαδρομή θα υπάρχουν 3 σημεία επιβράδυνσης, με βάση τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, μπορούν ήδη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ενώ η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, λήγει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, στις 20.00. 

2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων  "Βαγγέλης Παλαπανίδης" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη Εγγραφών  συμμετοχής:   Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2014                                                  
Λήξη Εγγραφών συμμετοχής: Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20.00 στα γραφεία του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. (Aγ. Λαύρας 6 , Καλλιθέα Τ.Κ. 17675, Fax: 210 8991658)
Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος: Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 (08.00-09.30 στο  χώρο των πιτς)
Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων:  Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 09.45)
Συγκέντρωση Αγωνιζομένων: Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 09.45 στον χώρο των πιτς) 
Έναρξη Δοκιμών: Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 10.30)
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, (ώρα 10.30)
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (μετά την λήξη του 2ου σκέλους)
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (μισή ώρα μετά την λήξη του αγώνα)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (μετά την λήξη του αγώνα)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί 
Α) μέχρι την Παρασκευή 24/10/2014 στα γραφεία του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. ( Aγ. Λαύρας 6, Καλλιθέα, 17675) τηλ.6949 013708 
Β) το Σάββατο 1/11 και την Κυριακή 2/11 στο χώρο της αφετηρίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

23η Ανάβαση Δημητσάνας / Αποτελέσματα ...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ

Οι Γερμάνοι ξανάρχονται ...

Αν και οι εκθέσεις έχουν πάψει από καιρό να αποτελούν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας, η φετινή γαλλική μπιενάλε που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο μεταξύ 14 και 20 Οκτωβρίου, δείχνει να επαναπροσελκύει ευρωπαίους κατασκευαστές που δεν την είχαν «τιμήσει» με την παρουσία τους το 2022 οπότε και η διοργάνωση περιορίστηκε στους αυτόχθονες κατασκευαστές και ορισμένες παρουσίες εξ Ασίας. Αντιθέτως στην φετινή διοργάνωση θα δώσει το παρών ο όμιλος VW ο οποίος με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις θα συμμετέχει με τις φίρμες VW, Audi και Skoda ενώ το γερμανικό μπλοκ θα εκπροσωπήσει και ο όμιλος BMW τόσο με την ομώνυμη φίρμα όσο και με την ΜΙΝΙ. Αυτονόητα από τη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός δεν θα λείψουν οι γάλλοι κατασκευαστές με την Renault να έχει ήδη δηλώσει την παρουσία των Renault/Ampere, Dacia και Alpine ενώ ο όμιλος Stellantis θα έχει πλήρη γαλλική εκπροσώπηση με τις Citroen, DS και Peugeot να συμμετέχουν. Την συμμετοχή της έχει ανακοινώσει ήδη και η KIA ενώ προς το