Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DRIFT SHOW & G.T.C.C. - Παραλία Αγίου Νικολάου Κορίνθου .....


Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης DRIFT & GP που έγινε τον Ιούλιο του 2013 και άνοιξε τον δρόμο για τη διεξαγωγή υπερειδικής στα πλαίσια του Ράλλυ Ακρόπολις τον Μάρτιο του 2014, διοργανώνεται ακόμα μία εκδήλωση στην παραλία του Αγίου Νικολάου Κορίνθου, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το σωματείο START LINE, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και την υποστήριξη της Α.Λ.Α. Κορινθίας.
Θεαματικά περάσματα, ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις και πλούσιο συναγωνισμό υπόσχονται όλοι οι συμμετέχοντες στο DRIFT SHOW, αλλά και στον 4ο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του Επάθλου G.T.C.C. που για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στον ειδικά διαμορφωμένο για τον αγώνα χώρο στην παραλία Αγίου Νικολάου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τις δοκιμές του GTCC από τις 12:00 μέχρι τις 14:30, για να ακολουθήσουν οι αγώνες με ώρα έναρξης 17:00 του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου 2014.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το DRIFT γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στα γραφεία της START LINE ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση startline@techlink.gr ή με fax στα τηλ. 210 9812341 – 210 9821069 (ζητώντας τηλεφωνική επιβεβαίωση για την παραλαβή της). 

Για δηλώσεις συμμετοχής για το G.T.C.C. (ημερομηνία λήξης 29.09.14) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6977 214 431.

Χορηγοί του αγώνα είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ Πιτσάκης (Ισθμός Κορίνθου), SEAJETS, Café PLEASURE Bistro (Κόρινθος), Οβελιστήριο ΣΤΕΝΆΚΙ (Κόρινθος), BILSTEIN.

Τα ηχητικά του αγώνα επιμελείται η Richter Sound στην Κόρινθο. 

Υποστηρικτές του αγώνα είναι οι ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ SERVICE & ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ANNIS Service, Ελαστικά ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (Κόρινθος), Racing Exhaust ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, TERRA’S Sport.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 9812341, 6944 308 148 και 6977 660 565. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ