Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλή Αρχή .....


Το 33ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την εκκίνησή του, το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014.
Η Ακροπολική ειδική διαδρομή «Κλένια», μήκους 12 χιλιομέτρων, είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και τους θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις «κερκίδες» της.
Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στο Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 , 15.00 – 18.00, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα το πρωί, στην Κλένια. Το πρώτο από τα 28 πληρώματα του αγώνα, θα ξεκινήσει την ειδική διαδρομή στις 10.00, ενώ ο νικητής θα κριθεί μετά από 3 περάσματα και συνολική αγωνιστική απόσταση 36 χιλιομέτρων.

Χορηγοί
Το Ι.ΚΤΕΟ Κορινθίας ΑUTOVISION, Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο
Το νέο Κέντρο Ανακύκλωσης  – Απόσυρσης ΑυτοκινήτωνΓΚΙΩΝΗΣ

Υποστηρικτές
Η Πλειάδες ΜotorsAEνέος εισαγωγέας της Subaruστην Ελλάδα
Η εταιρία πληροφορικής ΙData
Tositeoff-road.gr

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κορινθίων, που αποτελεί και το θεσμικό χορηγό του αγώνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στον αγώνα όπως πρόγραμμα, ωράριο, χάρτες, συμμετοχές, αποτελέσματα κ.α., πληκτρολογήστε www.rallysprint.gr  ώστε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του 33ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)