Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ......


Το Μεσολόγγι πήρε σειρά μετά την Πάτρα και το 3ο Patras Motor Show με μία δυνατή διοργάνωση στις 3 Αυγούστου  2013 στο Λιμάνι του Μεσολογγίου. Το Motor Show Μεσολογγίου αποδείχθηκε μια δυνατή ανάπαυλα του καλοκαιριού με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με την νεοσύστατη Αυτοκινητιστική  Λέσχη Μεσολογγίου να δίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα διοργάνωσης.
Πάνω από 70 συμμετοχές και εκατοντάδες κόσμου να συρρέει να απολαύσει το Μηχανοκίνητο υπερθέαμα η έκθεση "έκλεισε" τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς οι παράλληλες εκδηλώσεις που γινόντουσαν κράτησαν ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου. 
Η Πατρινή λέσχη ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) παρευρέθηκε με πολλά αυτοκίνητα και έδωσε Αχαικό αέρα στην διοργάνωση αποσπώντας πολλά βραβεία, διακρίσεις και θετικά σχόλια για τα Μηχανοκίνητα Εκθέματά της. 
Θετικότητα σχόλα και εύθυμες μνείες απέσπασε ο "Πρωταθλητής" του GTCC 2012 "GODZILA" (Mitsubishi EVO 9 - Παρθένης Παναγιώτης) με τον κόσμο του Μεσολογγίου να μένεις με το στόμα ανοιχτό από την Μηχανολογική εξέλιξη του αυτοκινήτου. Δίπλα του το EVO 10 του Νίκου Σαμαρά μαζί με τον "Τριταθλητή" του GTCC 2012 (Peugeot 207 RC - Καπετανάκης Μάρκος). Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει το 200SX του Στασινόπουλου Παναγιώτη ένα από τα καλύτερα drift car της περιοχής όπως το EVO  8 του Νίκου Βίτσου. Στην παρέα της ΦΙΛΜΠΑ ήταν και το πανέμορφο Audi A3 του  Γιώργου Σώρρα που καθόταν δίπλα στο FABIA RS του Χρήστου Σπυρόπουλου. Εκτός από τα Πατρινά αμάξια της ΦΙΛΜΠΑ στην εκδήλωση μετείχαν και τα μέλη μας από την Ναύπακτο Λεωνίδας Τσιαβίδης με Honda Civic ICE CAR του που κάθε φορά "έτριζε" το λιμάνι που έπαιζε μουσική και το DRAG CAR Honda Civic CRX του Jimmy Αμερικάνου που κέρδισε βραβεία και εντυπώσεις. 
Μαζί με την ΦΙΛΜΠΑ στο Motor Show Μεσολογγίου, από την Πάτρα ήταν και το νεοσύστατο LSD TEAM, όπου με ποσοστό επιτυχίας 100% απέσπασαν και πάλι το βραβείο του καλύτερου Περιπτέρου. Οι LSD TEAM παρευρέθησαν με 10 συμμετοχές από τις οποίες το πανέμορφο 106 Rallye του Γιάννη Ευσταθίου το Honda Civic του Στράτου Γιαβάση αλλά και το Nissan Almera του Προέδρου Βασίλη Τσιρίκου έκλεψαν τα βλέμματα των επισκεπτών. 
Το ενδιαφέρον του κόσμου δεν έμεινε ούτε λεπτό σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς τα εκθέματα ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ενώ παράλληλα τα πολλά happenings όπως το db contest τα dance show από χορεύτριες και το CAR WASH "ξεσήκωσαν" την πόλη και την έκαναν να κινηθεί σε Μηχανοκίνητους ρυθμούς .
Η ΦΙΛΜΠΑ οφείλει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της,  Τις Πατρινές Επιχειρήσεις :  CARAVEL PATISSERIE, 3Α ΑΡΑΠΗΣ SUPER MARKETS , FORD ΛΑΖΑΝΑΣ , ALFA HELLAS SECURITY. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)