Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1η Επιτυχία γιά το GTCC .....


Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 1ος αγώνας του GTCC Κατηγορίας Saloon στην Δημητσάνα την Κυριακή που μας πέρασε. Οι 13 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του ταχύτερου συνολικού χρόνου, ενώ παράλληλα ευχαριστήθηκαν την πολύ όμορφη διαδρομή του αγώνα.
Ο καλός καιρός και οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν αρκετούς θεατές για την παρακολούθηση της Ανάβασης.
Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου αρκετοί οδηγοί μας έκαναν πολύ καλούς χρόνους με ταχύτερο τον Λουκά Τζιβελέκη, με Citroen Ax και χρόνο 1:46.35.


Στον αγώνα της Κυριακής την νίκη έκλεψε ο Βασίλης Ντέρμας, από τον ΑΟΠ, με μία BMW E30 3000cc, με συνολικό χρόνο 3:33.45(1ος στην Formula Saloon ατμ), στην 2η θέση ήταν ο Λουκάς Τζιβελέκης, από τους Sheeps and the Dogs, με Citroen Ax και συνολικό χρόνο 3:37.14(3ος στην Formula Saloon ατμ), ενώ στην 3η θέση ήταν ο Σάββας Γιανακόγλου (4ος στην Formula Saloon ατμ),, από το Greek Renault Club, με Renault Clio και συνολικό χρόνο 3:37.58, ελάχιστα δέκατα πίσω από τον 2ο. 


Στις υπόλοιπες θέσεις ο Γιάννης Λούκος, με με Citroen Ax 1600, από τους Sheeps and the Dogs, ήταν στην 4η θέση με χρόνο 3:40.40 (7ος στην Ε, 3ος στην Ε έως 2000, 2ος στην Ε10), ο Παντελής Τζικόπουλος, με Ford Escort MKII, από τον ΑΟΠ, στην 5η θέση και χρόνο 3:42.30(10ος στην Ε, 6ος στην Ε έως 2000, 4ος στην Ε11), ο Ντίνος Ζυγογιάννης, με Audi A3 turbo, από τους Sheeps and the Dogs, στην 6η θέση και χρόνο 3:43.25(3ος στην Formula Saloon turbo),, ο Σταύρος Χατούπης, με Opel Corsa A kit car, από την ΦΙΛΜΠΑ, στην 7η θέση και χρόνο 3:45.58(13ος στην Ε, 8ος στην Ε έως 2000, 3ος στην Ε10), ο Ορέστης Μέντζος, με Renault Clio Williams, από το Saxo Sport Club, στην 8η θέση και χρόνο 3:51.09 (4ος στην ομάδα Α, 3ος στην Α έως 2000, 1ος στην Α7), ο Δημήτρης Μήτσιας, από την Α.Λ.Τ, με Nissan Sylvia ατμ (7ος στην Formula Saloon ατμ),, στην 9η θέση και χρόνο 3:57.36, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με Peugeot 205 Maxi, από τον Α.Ο.Π., στην 10η θέση και συνολικό χρόνο 4:04.17, ο Κίμωνας Θέος, με Peugeot 106 rallye, από τον Α.Ο.Π., στην 11η θέση με συνολικό χρόνο 4:17.92 (9ος στην Ν, 20ς στην Ν έως 2000, 3ος στην Ν1 ), ενώ στην 12η θέση βρέθηκε ο Ομηρος Στρουτσόπουλος, από το Saxo Sport Club, με συνολικό χρόνο 4:20.97(6ος στην Formula Saloon turbo),. Ατυχος στον αγώνα ο Κώστας Τσελάς, με Honda Civic Type R, από την Α.Λ.Τ. που είχε μικρoέξοδο στο 2ο σκέλος, χωρίς ευτυχώς άσχημα επακόλουθα.


Θα θέλαμε να σημειώσουμε οτι για τους περισσότερους οδηγούς ήταν η πρώτη τους επαφή με τέτοιου είδους αγώνα (Ανάβαση), καθώς το GTCC κάνει τους αγώνες τους σε πίστες ταχύτητας ή σε καρτόδρομους.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Corsa club αντιπρόσωπο της OMP, για την υποστήριξη της. Με την βοήθεια της προχωρήσαμε στην παραγωγή τηλεοπτικού video για τις συμμετοχές του GTCC αλλά και όλης της ανάβασης γενικότερα το οποίο σύντομα θα προβληθεί από το δορυφορικό κανάλι MOTORS TV. Μέχρι την προβολή της εκπομπής μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση στο teaser που ακολουθεί: ΕΔΩ ! 
Να ευχαριστήσουμε την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και Srtartline, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να λάβουμε μέρος σε τέτοιου είδους αγώνα, τους χορηγούς μας ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ και PHOTORALLYPRESS.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ