Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rally Sprint Ελληνικού .....


Ο Μελανίων και η ΑΛΑΜΕ, με την τεχνική υποστήριξη της IRON TEAM , οργανώνουν αγώνα rally sprint στο αεροδρόμιο του Ελληνικού στις 30 Ιουνίου.
Ο αγώνας αυτός , προσμετράει στο  Έπαθλο Αττικής. 
Με πρόσφατη απόφαση της ΟΜΑΕ, ο αγώνας θα προσμετρήσει και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Μια "περίεργη" ιδέα, ένας αγώνας σε αστικό περιβάλλον, στους δρόμους και τα πλακόστρωτα ανάμεσα στα γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, παίρνει σάρκα και οστά.
Το μήκος της ειδικής διαδρομής,η οποία επαναλαμβάνεται 3 φορές, είναι 10 χιλιόμετρα ενώ της απλής μόλις 100 μέτρα .
Οι αναγνωρίσεις θα γίνουν μόνο το Σάββατο πριν τον αγώνα ( 9.30 - 20.30 ) και ο αριθμός των αναγνωρίσεων θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των συμμετοχών. 
Το Σάββατο επίσης ( 14.30 - 20.30 ) θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο service park όπου και μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα τα αγωνιστικά και τα service.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και λήγουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 17.00 .
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΑΛΑΜΕ ( Ελευθερίας 51 Άλιμος, 210 9403983 - συνεργείο μοτοσυκλετών Κωβαίος) ή ηλεκτρονικά στο www.activentry.com  
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου.
Η οργάνωση καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την άρτια υλοποίηση της ιδέας, στοχεύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Την οδηγική απόλαυση, την ασφάλεια των πληρωμάτων, την εύκολη και άνετη όσο και ασφαλή θέαση από τους φιλάθλους μας και την ευκολία εργασίας των service. Θα υπάρχει άνετος χώρος για service park, ξεχωριστός χώρος για parking των ιδιωτικών αυτοκινήτων των πληρωμάτων,parking θεατών μόλις 150 μέτρα από το επίκεντρο του αγώνα, τουαλέτες, ηχητικά συστήματα, εκφώνηση και συνεντεύξεις όλη την ημέρα.
Η καινοτομία και το μεράκι των "νέων" οργανωτών (με την πολύπλευρη στήριξη του ΣΟΑΑ, των σωματείων ΥΠΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΣΦΑ, ΣΦΙΚΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και πολλών φίλων του χώρου των αγώνων) , πιστεύουμε ότι θα είναι εμφανής και ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όσων βρεθούν στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΜΕΛΑΝΙΩΝ - ΑΛΑΜΕ - IRON TEAM

EΔΩ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο