Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση .....


1. Το Δ.Σ. μετά από συζήτηση σχετικά με συμβάν κατά την εκδήλωση "2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013" διαπίστωσε και επιβεβαίωσε τα κάτωθι:
Α) Ο οδηγός του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 167 δεν ήταν ο δηλωμένος και ελεγμένος κατά τον τεχνικό έλεγχο οδηγός, κ. Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος αλλά ο γιος του.
Β) Αυτόπτες μάρτυρες βεβαίωσαν ότι το όχημα με αριθμό συμμετοχής 167, τουλάχιστον δύο φορές προσέκρουσε από πίσω στο όχημα με αριθμό συμμετοχής 173 ηθελημένα.
Γ) Ο Αγωνοδίκης κάλεσε τον οδηγό του οχήματος 167 για εξηγήσεις μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, αλλά αυτός δεν προσήλθε μιλώντας απρεπέστατα στο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Λάμπρο Αγγελάκη. 
Δ) Ο γιος του οδηγού του οχήματος 167 δημιούργησε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 173 κ. Παντελή Πουλιάδη.

2. Για όλους τους λόγους αυτούς, οι οποίοι απάδουν των αρχών, της φιλοσοφίας και των πολιτικών της ΦΙΛΠΑ, το Δ.Σ. αποφασίζει ομόφωνα:
Α) Τη διαγραφή του οδηγού του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 167 από την κατάταξη και όλα τα αποτελέσματα και ανακοινώσεις της εκδήλωσης.
Β) Τον δια βίου αποκλεισμό του οδηγού με αριθμό συμμετοχής 167 κ. Σωτήρη Χαραλαμπόπουλου και του γιου του από οποιαδήποτε εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ.
Γ)  Την κοινοποίηση του παρόντος στην  Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ για δικές της ενέργειες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο