Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2o Patras Motor Show !!!



Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου PMS (Patras Motor Show) την Τετάρτη και ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.
Την Συνέντευξη τίμησαν πλήθος Δημοσιογράφων αλλά και κοινού που έδειξε ενδιαφέρον για την εκδήλωση αλλά και για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.
 Στο πάνελ της Συνέντευξης βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΛΜΠΑ και της Εκδήλωσης Μάρκος Καπετανάκης και τον πλαισίωσαν ο Μεγάλος Χορηγός Γιάννης Μιχαλόπουλος από την Εταιρεία "ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ" ο Μέγας Υποστηρικτής Ηλίας Λαζανάς "FORD LAZANAS" και η κ. Αλεξάνδρα Πανοθιώκα εκπρόσωπος της εταιρείας "ALPHA TRUST SECURITY".
" Η εκδήλωση είναι πρωτοπόρα για τα  Ελληνικά Δεδομένα και ιδιαίτερα για την Πόλης μας την Πάτρα. Το 2ο PMS αντιπροσωπεύει την οικογένεια του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θέλει να προάγει και να αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε και να υποστηρίξουμε δυναμικά και με εναλλακτικούς τρόπους την ενίσχυση της οικονομίας και του Τουρισμού της πόλης.  Είναι μια δράση που φαίνεται να καθιερώνεται για να δώσει χρώμα και να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες με συνέπεια τα πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, μία πόλη που έχει παράδοση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Το PMS πρέπει να ενταχθεί δυναμικά στην προσπάθεια αναπτυξιακής ώθησης στην περιοχής μας. Καλούμε όλους τους Πατρινούς να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και να την αναδείξουμε σε γιορτή της Πάτρας.
Ακολούθησε ανάλυση του Προγράμματος  και ανάλυση των Εκθεμάτων που θα μπορέσει ο κόσμος να απολαύσει από κοντά.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πολλά event όπως ένα μοναδικό show από την γνωστή σε όλους μας χορεύτρια του "ΟΛΑ 12" Ελένη Μαντζουράνη από Χορευτικούς Πολιτιστικούς Ομίλους της Πάτρας και την γνωστής Πατρινής τραγουδίστριας Γιούλης Ασημακοπούλου.
Η Εκδήλωση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 ενώ μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει από κοντά τα εκθέματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

18:00          Παρουσίαση συμμετεχόντων
19:30          Carmoto wash show by Έλενα Μαντζουράνη και Τζο Καλουβιώτη
20:00          Έναρξη – Εγκαίνια
20:30          Πολιτιστικά δρώμενα (Χορευτικά κ.α.)
22:00          Ζωντανή μουσική από Γιούλη Ασημακοπούλου
23:00          Dj Set

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

10:00          SHOW Remote Controlled Vehicle
11:00          Παρουσίαση Δεξιοτήτων από ΕΕΣ
12:00          Παρουσίαση Θεματολογίας από Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς
13:00          Dj Set
17:00          SHOW Remote Controlled Vehicle
18:00          Έναρξη Διαδικασίας Βραβεύσεων
20:00          Τελετή Λήξης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Ανάβαση Τσακώνας ...

Συνεπής στο ραντεβού της με το… θέαμα ήταν και φέτος η Ανάβαση Τσακώνας, η οποία την Κυριακή αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν την μεγάλη διοργάνωση που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Η 4η Ανάβαση Τσακώνας πραγματοποιήθηκε με 37 συμμετοχές ενώ τα έργα βελτίωσης που είχαν γίνει στη διαδρομή το προηγούμενο διάστημα αλλά και ο καλός καιρός βοήθησαν τους οδηγούς να συνδυάσουν καλό χρόνο και θέαμα. Ο αγώνας έκλεισε με τα αυτοκίνητα drift που... έκαψαν αρκετό λάστιχο και έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Γιάννης Πολυχρονόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΑΚ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο για την επόμενη χρονιά και την 5η Ανάβαση Τσακώνας. Παράλληλα, η αναβάθμιση της διαδρομής και συνολικά της διοργάνωσης διατηρούν ζωντανό το

Μάχες μέχρι το τέλος ...

Η Λαμία φιλοξένησε το διήμερο 11 και 12 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με τους συμμετέχοντες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφθηκαν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η ατελείωτη πλαγιολίσθηση και οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Διοργανωτής του αγώνα ήταν το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα ελεύθερα περάσματα στις κατηγορίες Drift 1, Drift 2 και Drift 3 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα βαθμολογημένα περάσματα στην Drift 3, τα οποία καθόρισαν τα ζευγάρια της φάσης των 16. Η αγωνιστική δράση του διημέρου ολοκληρώθηκε με τις μάχες που ανέδειξαν τους νικητές του αγώνα. Στις μάχες των επιμέρους κατηγοριών, στην Drift 3, νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος Νίκος Κασάμπας (BMW 3 E36), έπειτα από συγκλονιστική μάχ