Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011



Με τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση των οδηγών της EKO Racing Team για το 2011. Η βροχή και το πολύ κρύο δεν βοήθησαν του οδηγούς και την ομάδα αλλά παρόλα αυτά τα αποτελέσματα και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν ήταν σημαντικές.
Στην κατηγορία μίνι ο Θάνος Ξηνταβελόνης στα χρονομετρημένα έκανε χρόνο  1.30.190 στον 1ο γύρο ενώ κάποια τετακέ στους επόμενους γύρους δεν τον βοήθησαν να βελτιώσει το χρόνο του και  περιορίστηκε στην 14η θέση της σχάρας εκκίνησης.
Στον ημιτελικό προσπαθώντας να ακολουθήσεις τις οδηγίες της ομάδας του οδήγησε πολύ καλύτερα και κέρδισε 2 θέσεις. Η βελτίωση ήταν πολύ μεγαλύτερη στον τελικό, οδήγησε ακόμα πιο προσεκτικά και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των συναθλητών του τελικά κατάφερε να τερματίσει 4ος στην κατηγορία του.
Ο Σάββας Θεοδώρου στην κατηγορία KF2 δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε και το καλύτερο Σαββατοκύριακο. Παρόλη την εμπειρία του σε βρόχινους αγώνες δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί εύκολα στην ολισθηρότητα της πίστας με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να κάνει καλό χρονομετρημένο σκέλος.
Στον ημιτελικό και στον τελικό τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα αφού και στα δύο σκέλη τέθηκε εκτός αγώνα και δεν μπόρεσε να τερματίσει. Στον ημιτελικό ένα λαδωμένο μπουζί στην εκκίνηση του αγώνα και στον τελικό ένα τετακέ ήταν οι αιτίες που του στέρησαν ένα καλό αποτέλεσμα.
Μετά λοιπόν τις επιτυχίες των αγώνων του SeekZ και του PICK Patras με τα χρώματα της EKO Racing Team ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους λάτρεις του καρτ που παρακολούθησαν τους οδηγούς μας σε όλες τους τις προσπάθειες.
Η προετοιμασία γιο το 2012 έχει ήδη ξεκινήσει και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τα στελέχη της Zorri Motorsport αλλά και των οδηγών της θα βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)