Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

THE RALLY OF GODS NEWS



Το Michelin Service Park βρίσκεται στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, στο δρόμο που συνδέει την Ποσειδωνία (είσοδος Ισθμού από την πλευρά του Κορινθιακού Κόλπου) με το Λουτράκι και απέχει 750 μέτρα από το Κέντρο του Αγώνα, το οποίο φιλοξενείται στο Club Hotel Casino Loutraki.
Το Michelin Service Park φιλοξενείται σε έκταση 40 στρεμμάτων -εντός των συνολικά 80- της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι και έχει ασφαλτοστρωθεί από το Δήμο Λουτρακίου.
Στο μέσον της επιφάνειας, και ειδικότερα ανάμεσα στις εργοστασιακές ομάδες, έχει διαμορφωθεί η περιοχή των θεατών (WRC AREA), στην οποία θα βρίσκονται:
Κατάστημα πώλησης αναμνηστικών του Ράλλυ Ακρόπολις.
Κατάστημα πώλησης αναμνηστικών του WRC και των εργοστασιακών ομάδων.
Χώροι εστίασης για τους επισκέπτες.
Ειδικοί χώροι VIP Φιλοξενίας (www.acropolisrallyhospitality.gr)
Ειδικοί χώροι διοργάνωσης ποικίλων δραστηριοτήτων και διαγωνισμών για τους επισκέπτες, σε    συνεργασία με τους χορηγούς και τους συνεργάτες του Ράλλυ Ακρόπολις.
Χώρος όπου οι τρεις πρώτοι οδηγοί στην κατάταξη της Παρασκευής 17 και του Σαββάτου 18 Ιουνίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη προς το κοινό.
Παράλληλα, στο Michelin Service Park υπάρχουν χώροι στάθμευσης για τους επισκέπτες, κάδοι ανακύκλωσης, τουαλέτες (με πρόσβαση για ΑΜΕΑ).
Στο Michelin Service Park, όπου εγκαθίστανται οι εργοστασιακές ομάδες καθώς και οι ιδιωτικές συμμετοχές, πραγματοποιούνται όλες οι προγραμματισμένες, σύμφωνα με τον κανονισμό και το ωράριο του αγώνα, επισκευές και οι εργασίες συντήρησης των αγωνιστικών αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο χώρος διαθέτει παροχή νερού, ρεύματος και τηλεφωνικών συνδέσεων ενώ επίσης φιλοξενεί και βοηθητικό Γραφείο Τύπου του Ράλλυ Ακρόπολις.
Η είσοδος στο χώρο θεατών του Michelin Service Park, που θα λειτουργήσει από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου, είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ο θρύλος του Mini επιστρέφει και πάλι στις ειδικές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally δοκιμάζοντας τις αντοχές του σε έξι αγώνες για το 2011 και με πλήρη εμπλοκή στους Πρωτάθλημα του 2012. Το Mini WRC βασίζεται στο ολοκαίνουργο Countryman και χάρη σε ένα 1600άρη Turbo κινητήρα αποδίδει κοντά στους 300 ίππους! 
Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του The Box Travel, επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου του Rally Acropolis και ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα καθίσει στο δεξί bucket του Mini WRC της Motorsport Italia, για μια αξέχαστη εμπειρία στον δυσκολότερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, επισκεφθείτε την σελίδα του διαγωνισμού στο www.sportsbox.gr/acropolis-rally και συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο και e-mail).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)