Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το τραγούδι του νεκρού αδελφού...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ! 

6 μέρες πριν από μια καταστατική συνέλευση που εξ ορισμού θεωρείται κορυφαία στιγμή για κάθε σύλλογο-σύνδεσμο, το ΔΣ μας δεν έχει ανακοινώσει ούτε την ώρα τέλεσης της, πόσο μάλλον την προετοιμασία της.
Ένα ΔΣ που απ ότι μαθαίνω είχε να συνεδριάσει σχεδόν 2ΜΗΝΕΣ, και που στην τελευταία του συνεδρίαση δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα.
Φταίει μόνο το ΔΣ? Με τέτοια μέλη-ΚΟΤΕΣ, ΟΧΙ!. 2 μόνο εισηγήσεις στάλθηκαν για την αναδιοργάνωση του ΣΟΑΑ, απ όλους αυτούς τους τελικά ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ", που ξέρουν καλά να ζητιάνε, να θάβουν, να απαιτούν, αλλά μόλις έρθει η ώρα της προσφοράς και της υπογραφής ξεχνάνε αυτά που λογικά έχουν ανάμεσα στα πόδια τους (όσοι τα έχουν ακόμη...)
Και που αυτό? Εκεί που όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ΣΟΑΑ χρειάζεται αναδιάρθρωση, ότι έχει χάσει την υπόληψη του, ότι είναι πουλημένος.
Ε λοιπόν όχι. Το πρώτο που χρειάζεται ο ΣΟΑΑ είναι αυτό που -όσοι ακόμα έχουν μείνει αρσενικοί- ονομάζουν "ΑΡΧΙΔΙΑ".
Όποιος λοιπόν "τάχει", ας απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις.

1. Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν την ύπαρξη και λειτουργία του ΣΟΑΑ?
Αν ναι, εμπρός, εδώ την επιχειρηματολογία, να το συζητήσουμε.
2. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν έχουμε λόγο να ελέγχουμε την "Αρχή"?
Ναι, έχουμε την τύχη σήμερα να έχουμε "αφεντικό" έναν δικό μας, επίτιμο Πρόεδρο μας.
Ναι, έχουμε την υποχρέωση να του σταθούμε και να τον βοηθήσουμε να πάρει το όχημα, να το πάει μπροστά.
Αυτό τι σημαίνει? Ότι αποκλείεται να κάνει λάθη, να βάλει 3η αντί 5η? Και ποιος θα του το πει? Εγώ με SMS???
3. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι με τη σημερινή δομή, μπορεί να λειτουργήσει και να ΠΕΙΣΕΙ ο Σύνδεσμος?
4. Και τέλος, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι σήμερα ΕΧΟΥΜΕ ΔΣ, μαχητικό, αδιαίρετο, λειτουργικό, ΔΙΚΟ ΜΑΣ???

Σε 1 μήνα, αρχίζουν οι αγώνες, κι ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά που?
Άντε λοιπόν, λαλίστατοι στα συνεργεία και τις καφετερίες, ήρωες των Ελληνικών βουνών, αγωνιζόμενοι., βγάλτε τα σορτσάκια και ξαναφορέστε στα ίσια τα παντελόνια σας, γιατί ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ ρε κορόιδα.
Εμείς, εγώ, το χαρήκαμε και θα το χαιρόμαστε γιατί το χορτάσαμε και τώρα το έχουμε σαν το πλέξιμο. Εσείς?

Υ.Γ. Προκλητικά η όχι τα παραπάνω, αναλαμβάνω την ευθύνη τους, μπας και παρεξηγηθεί κάνεις, μπας και ξυπνήσει καμία συνείδηση, μπας και βγάλει κάνεις το πόδι από το ντεμπραγιάζ. Και αντίθετα από την δεοντολογία, το δημοσιεύω και σ άλλους χώρους, μήπως και συγκινηθεί και κανένας παραπάνω.

X. Πλατής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)