15/11/10

ΝΕΟ VOLKS WAGEN SHARAN


Η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έλευση του νέου Sharan στην ελληνική αγορά το οποίο επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του συνδυάζοντας το δυναμισμό και την οικονομία των τεχνολογιών TSI και BlueMotion Technology με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την πολυχρηστικότητα και την κορυφαία άνεση και ασφάλεια.
Εξωτερικά, το νέο Sharan συνθέτει αρμονικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Volkswagen με την ευκολία και άνεση που οφείλει να παρέχει ένα οικογενειακό πολυχρηστικό αυτοκίνητο. Το νέας σχεδίασης εσωτερικό του, έρχεται να πιστοποιήσει τον σαφή προσανατολισμό στην άνεση, εργονομία και ασφάλεια
Το νέο Sharan εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 150PS BlueMotion Technology με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ διαθέτει σύστημα Start-Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. πετυχαίνοντας μέση κατανάλωση 7,2lt/100km με εκπομπές ρύπων CO2  167 gr/km.
Παράλληλα, ο δυναμικός κινητήρας TSI παράγει μέγιστη ροπή 240Nm σε ένα φάσμα 1.750 – 4.000 σ.α.λ.με μέγιστη ταχύτητα 197 χλμ / ώρα.
Το νέο Sharan διατίθεται αποκλειστικά 7 – θέσιο και με πλούσιο βασικό εξοπλισμό.
Ενδεικτικά, αναφέρονται:
7 αερόσακοι
Συρόμενες πίσω πόρτες
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω (σταθερά στη 3η σειρά)
RCD 310 με MP3 player, 8 ηχεία και Αux-in
Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων
ESP
Cruise Control
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού “Climatronic”
Πακέτο Light & Vision (λειτουργία “Coming Home - Leaving Home”, αισθητήρας βροχής, αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης)
Ζάντες αλουμινίου “Memphis” 6,5J x 16 με ελαστικά Self Sealing 215/60 R16
Φώτα ομίχλης εμπρός
Η ενδεικτική λιανική τιμή του νέου Sharan διαμορφώνεται στα 29.500 €.