9/11/10

Trail Ride 2010 - 7ος Αγώνας


Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές και πάλι στο Νομό Αττικής! Συγκεκριμένα, ο επόμενος αγώνας Trail Ride θα γίνει στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου! Έδρα μας τοAttart Off Road Park.
Στην Κερατέα θα υπάρχουν 2 διαδρομές, μια διαδρομή Hard Enduro μήκους περίπου 75km για τους σκληροπυρηνικούς του είδους, και μια μεγαλύτερη για Quad, On-Off, GPS και Enduro με μήκος 110km, συνδυασμένα σε απλές και ειδικές διαδρομές.
Όμως, ο αγώνας δεν θα σταματήσει εκεί !
Στον τερματισμό, θα υπάρχει Super Ειδική μέσα στο Attart Off Road Park, ειδικά διαμορφωμένη για τους Trail Riders μπροστά στα μάτια των πολλών θεατών που θα μας παρακολουθούν!
Στην συνέχεια, οι πρωταγωνιστές θα χωριστούν σε ομάδες, και θα δώσουν μεταξύ τους μια ξεχωριστή μάχη: Στο Paintball! Μάχη για την τελική επικράτηση μεταξύ των κατηγοριών, και για το κύπελλο ομάδας!!!
Επίσης, πολλά παιχνίδια θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τα παιδιά των επισκεπτών αλλά και οι οικογένειες των αγωνιζομένων που έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτούν το Attart Off Road Park να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τους αγαπημένους τους, αλλά και να περάσουν μια όμορφη Κυριακή σε έναν πλούσιο παιδότοπο με τα παιδιά τους! Υπάρχει Bungee Trampolino, «στίβος μάχης», Flying Fox, αναρριχητικός τοίχος, παιδική χαρά, off road βόλτα στην πίστα με αυτοκίνητα 4Χ4 και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους!
Αυτή τη φορά από την παρέα μας θα λείψουν τα αυτοκίνητα 4Χ4, οι οποίοι όμως μπορούν να έρθουν ως επισκέπτες στο χώρο, και γιατί όχι; Να συμμετάσχουν στα λοιπά παιχνίδια της εκδήλωσης!
Στη συνέχεια θα γευματίσουμε όλοι μαζί, αγωνιζόμενοι και συμμετέχοντες, πριν προχωρήσουμε στην απονομή, δίνοντας κι ένα ηχηρό μήνυμα για την αποτροπή δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην αρχαιολογική περιοχή του Ομβριόκαστρου, κάτι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει η Δημοτική Αρχή!
Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ, αγωνιζόμενους ή μη, επισκέπτες και θεατές, να έρθετε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί στο Attart Off Road Park, σαν μια συνάθροιση παλιών συμμαθητών σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον!
Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίαςAMITEL A.E.Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδεςwww.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr