8/11/10

TA W.R.C. TOY 2011 !


Από το 2011 το σκηνικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αλλάζει ριζικά, μιας και τη σκυτάλη από τα WRC θα πάρουν τα αυτοκίνητα του Intercontinental Rally Challenge.
Mini Countryman
Την ευθύνη θα έχει η Prodrive που θα βελτιώνει και τους κινητήρες. Πιθανοί οδηγοί οι Marcus Gronholm, Kris Meeke, P-G Andersson και Mads Ostberg.
Abarth Grande Punto
Η Abarth ήταν από τις πρώτες εταιρείες που μπήκαν στο IRC το 2006. Πρόσφατα παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Grande Punto EVO Super 2000.
Skoda Fabia Super 2000
Με παράδοση στους αγώνες, οι Τσέχοι προετοιμάζουν το Fabia για τη νέα τάξη πραγμάτων. Το Super 2000 Fabia δείχνει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Peugeot 207 S2000
Η Peugeot έχει ήδη έτοιμο το νικητή στο IRC. Το 207 λοιπόν μετρά νίκες και συνεχίζει. Την επόμενη χρονιά θα έχει και την αξιοπιστία στα υπέρ του.
Ford Fiesta M-Sport
Ο διάδοχος του Focus δοκιμάζεται ήδη στο πρωτάθλημα Αμερικής όπου οι κανονισμοί είναι πιο ελεύθεροι. Υπάρχει ήδη το R2 με κίνηση μπροστά.
Honda Type R
Η Honda με τη βοήθεια της ιταλικής JAS Motorsport προσάρμοσε το Civic Type R, στις νέες προδιαγραφές. Οι ιταλοί έχουν εξελίξει και την τετρακίνηση.