Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ LAND ROVER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ελληνικής εταιρείας, «η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover για την Ελλάδα από την 1η Δεκεμβρίου 2010. Τα μοντέλα της Land Rover που διατίθενται στην Ελληνική αγορά είναι το Defender, το Freelander και το Discovery. Τα δε μοντέλα της Range Rover είναι το Range Rover Sport το Range Rover Classic και συντόμως το Range Rover Evoque.
O πρόεδρος του ομίλου κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος δήλωσε: "H οικονομική συγκυρία επιτάσσει ριζική αναδιάρθρωση του κλάδου της αυτοκίνησης. Προσδοκούμε ότι ο Όμιλός μας μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο σε αυτή την αναδιάρθρωση, λόγω της ισχυρής κεφαλαιακής του επάρκειας και της μοναδικής ομοσπονδιακής δομής του, που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση νέων δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη επίτευξη οικονομιών κλίμακας. Η ένταξη της Land Rover αποτελεί μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση".
Εξάλλου ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Πετρόπουλος είπε: "Άμεσος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την αδιάλειπτη παροχή τεχνικής υποστήριξης στους υπάρχοντες πελάτες, σε συνεργασία με επιλεγμένους επίσημους εμπόρους, που θα αποτελέσουν το μελλοντικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων, το οποίο και θα ενισχυθεί. Επίσης στοχεύομε να αυξήσομε τα σημεία τεχνικής υποστήριξης ώστε να καλύπτονται οι πελάτες Land Rover και Range Rover σε όλη την Ελλάδα.
Πιο μακροχρόνια, στόχος μας θα είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς των αυτοκινήτων Land Rover και Range Rover σαν αποτέλεσμα της αυξημένης ικανοποίησης των πελατών της μάρκας και της διεύρυνσης του κύκλου των φίλων της. Εν όψει της κρίσης στον κλάδο του αυτοκινήτου, δεν αναμένουμε ότι η νέα δραστηριότητα θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της κερδοφορίας του Ομίλου στα αμέσως επόμενα χρόνια. Η μακροχρόνια προοπτική όμως, με βάση το πρόγραμμα ανάπτυξης της Land Rover, είναι πολύ θετική".
Ο κ. Steven Morten, γενικός διευθυντής του Γραφείου Εισαγωγέων Ευρώπης της Jaguar & Land Rover δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος, μια οικονομικά εύρωστη και πολύ επαγγελματική οργάνωση στο χώρο της αυτοκίνησης. Είμαστε ευτυχείς διότι θα εξασφαλίσουν την αδιάλειπτη μετάβαση στην νέα εποχή, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησαν οι προηγούμενοι για πολλά χρόνια εισαγωγείς, στους οποίους οφείλομε πολλά για την ανάπτυξη της μάρκας Land Rover και Range Rover στην Ελλάδα. Προσβλέπομε σε περαιτέρω ανάπτυξη της ικανοποίησης των πελατών μας και στην αύξηση του μεριδίου μας στην ελληνική αγορά".
H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητάς της».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ανανέωση στόλου ...

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχ

13ο GRAND PRIX - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ...

Το 13Ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Ουγγαρόρινγκ» της Ουγγαρίας και μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ). Την παρθενική του νίκη έκανε ο Όσκαρ Πιάστρι,  ο οποίος πήρε την 1η νίκη της καριέρας του, με 2ο τον ομόσταβλό του στη McLaren, Λάντο Νόρις, ενώ την 3η θέση πήρε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η χθεσινή αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 4,4 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1 το έδειξαν οι άνδρες με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 25,1%. Και οι γυναίκες, όμως, παρακολούθησαν Formula 1 καταγράφοντας ποσοστό μέχρι και 24,8%.  Οι απεσταλμένοι της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1 και ANT1+, Μαρία Θωμά και Γιώργος Ανανίδας, μετέφεραν το κλίμα από το καυτό Ουγγαρόρι