23/11/10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ


ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ:

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ THN ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΚΥΡΙΟΙ» ΤΗΣ «ΣΟΒΑΡΗΣ» (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ΕΛ.ΠΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ «ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ» ….
ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΣΗ Κ.Λ.Π. SPORTING-REGIULARITY KAI ΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ !
ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ !!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ REGIULARITY, ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ «ΑΠΛΗ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΟΝ ΠΑΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ.  Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ !!!!
ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΥΣ» (ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ), ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ................
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ «ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΚΥΡΙΟΙ» ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ «ΑΛΛΟΙ»  (ΕΚΤΟΣ ΑΡΜΑΤΟΣ ΕΛ.Π.Α.) ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ «ΑΝΑΒΑΣΗ» ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ FAX ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ.  
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ «ΟΠΛΟ» ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ! ! !
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ;
ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ «ΚΥΡΙΟΙ»  ΤΗΣ «ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ», ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !

Ο ΑΓΩΝΙΑΡΗΣ !