18/11/10

6ο Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ


Δύο μέρες απομένουν από την εκκίνηση του 6ου Ιστορικού Φθινοπωρινού Ράλλυ που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (20-21/11) στο νομό Αττικής. Περισσότερα από 45 πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα θα δώσουν το παρόν το πρωί (09:30) του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα που παραδοσιακά θεωρείται ένας από τους δυσκολότερους του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστορικών Regularity Ραλλύ.
Τα πληρώματα ακολουθώντας τη διαδρομή που έχουν χαράξει οι οργανωτές θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα τεστ ακριβείας που θα τους δοθούν.
Τα αυτοκίνητα αφού περάσουν από την Πεντέλη, το Μαραθώνα, το Πολυδένδρι θα σταματήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μαλακάσα για 2 περίπου ώρες και ύστερα θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι τη Βαρυμπόμπη όπου είναι τερματισμός του το πρώτου σκέλους του αγώνα.
Το ραντεβού για το 2ο σκέλος της εκδήλωσης θα δοθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 10:00 το πρωί. Η προσπάθεια των πληρωμάτων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα ολοκληρωθεί στις 12:00, με τη σημαία του τερματισμού να πέφτει στο πρώτο αυτοκίνητο που θα φτάσει στο χώρο του πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο του τελεφερίκ της Πάρνηθας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα και η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η ΕΛΠΑ (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων) που με την πολυετή πείρα της σε διοργανώσεις Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού επιπέδου αποτελεί εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.


ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝΤΩΝ