Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NEW VW PASSAT


Η γερμανική φίρμα παρουσίασε τη νέα γενιά του μεσαίου οικογενειακού της μοντέλου και ελπίζει πως με αυτό θα αυξήσει το μερίδιό της στην κατηγορία.
Το νέο Passat, στην έβδομη πλέον γενιά του, ενστερνίζεται, όπως είναι φυσιολογικό την αισθητική τάση που έχει ακολουθήσει η VW από την παρουσίαση του νέου Scirocco και έπειτα. Η μάσκα έχει τις μεγάλες οριζόντιες γρίλιες και τα γωνιώδη φωτιστικά σώματα με στοιχεία LED, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές. Κάτω από αυτό το βαρύ redesign, που κάνει το νέο Passat να μοιάζει με μικρότερο Phaeton, κρύβεται το ίδιο πάτωμα με αυτό του σημερινού μοντέλου, ενώ οι διαστάσεις του είναι ελαφρώς αυξημένες.
Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστικές αλλαγές είναι περιορισμένες, ενώ έχει δοθεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα είναι ακόμη πλουσιότερος με νέα συστήματα, που μέχρι σήμερα συναντούσαμε σε μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας.
Τέλος, πλούσια θα είναι η γκάμα των κινητήρων, καθώς περιλαμβάνει τα γνωστά μοτέρ TSI 1.4 (122 ίπποι), 1.8 (160 ίπποι), 2.0 (210 ίπποι) και το V6, χωρητικότητας 3,6 λίτρων και απόδοσης 300 ίππων. Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων αποτελείται από τον 1.6 των 105 ίππων, και τα 2λιτρα των 140 και 170 ίππων. Το νέο Passat αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές του 2011.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ