20/10/10

Η Mercedes-Benz Ελλάς Α .Ε .Ε . δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα


Η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και αποτελεί έκτοτε το Γενικό Διανομέα των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα μας (εξαιρουμένων των προϊόντων Unimog και οχημάτων στρατιωτικής χρήσης).
Aπό τότε μέχρι σήμερα η Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 150.000 πελάτες με σεβασμό, εκτίμηση, αξιοπρέπεια και αφοσίωση, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους. Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τόσο από την ίδια τη Mercedes-Benz Ελλάς όσο και από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz και smart.
Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ όχι μόνο δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει και να προσφέρει στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα απαράμιλλης τεχνολογίας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Συνεπώς, οποιοδήποτε δημοσίευμα σχετικά με αποχώρηση της εταιρείας από την Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.