Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέχεια επιτυχιών για την Halivelakis – EKO – Racing Team


Με επιτυχία στέφθηκε η συμμέτοχή της Halivelakis – EKO – Racing Team με τους Νικόλα Χαλιβελάκη και Ελένη Μαλακτάρη με «όπλο» τους το Mitsubishi Lancer Evo 9 στο 34ο Ράλλυ ΕΛΠΑ , ένατο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ που παράλληλα προσμετρούσε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με την κάθε μέρα να μετράει βαθμολογικά σαν ξεχωριστός αγώνας για το πρωτάθλημά μας.
Συγκεκριμένα το νεαρό πλήρωμα ξεκίνησε επιφυλακτικά τον αγώνα στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί και να φέρει στα μέτρα του το αυτοκίνητο, ανεβάζοντας ρυθμό σε κάθε ειδική διαδρομή με αποτέλεσμα οι χρόνοι τους να βελτιώνονται συνεχώς, καταφέρνοντας να μείνουν μακριά από σοβαρά προβλήματα σε έναν αγώνα που αποδείχθηκε σκληρός για την πλειοψηφία των συμμετεχόντων. Έτσι μετά από δύο μέρες αγώνα και 250 αγωνιστικά χιλιόμετρα απέναντι σε υψηλού επιπέδου συναγωνισμό από τον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό χώρο των Ράλλυ το πλήρωμα της Halivelakis – EKO – Racing Team κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και στην 3η θέση ανάμεσα στους Έλληνες συμμετέχοντες, αναμφίβολα μια πολύ σημαντική επιτυχία τόσο σε Διεθνές όσο και σε Ελληνικό επίπεδο.
Την προσπάθεια της ομάδας στηρίζουν οι εταιρίες ΕΚΟ καύσιμα, RON ενοικιάσεις αυτοκινήτων – γραφείο γενικού τουρισμού, το περιοδικό 4Τροχοί, η κατασκευαστική εταιρία ConTent και η εταιρία 3Μ ssl.gr αντηλιακές μεμβράνες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ