26/10/10

6ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 20 & 21 Νοεμβρίου.


Το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ θα διοργανώσει για 6η συνεχή χρονιά το Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ (Regularity) με κέντρο του αγώνα την Αθήνα.
Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Αττικής θα έχει 2 σκέλη. Το πρώτο σκέλος του αγώνα θα είναι αμιγώς Regularity και θα συμμετέχουν  ιστορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών (A έως Ι), ενώ στο δεύτερο σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μία ανάβαση Regularity για τα αυτοκίνητα της Regularity και μία ανάβαση Sporting Regularity στην οποία θα συμμετέχουν, ανεξάρτητα από τον αγώνα, ιστορικά αυτ/τα που έχουν HTP και το πλήρωμα διαθέτει αγωνιστική άδεια sporting. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ανάβασης που ονομάζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Hill Climbing Sporting - Regularity και διοργανώνεται πιλοτικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ότι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν θα τρέχουν με συγκεκριμένη ΜΩΤ που θα τους δοθεί από τον οργανωτή (ανώτερη των αυτοκινήτων της Regularity), ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ενδιάμεσοι χρονομέτρες που θα τους χρονομετρούν.
Τα παράβολα συμμετοχής διαμορφώνονται ως εξής:
- Κόστος συμμετοχής στον αγώνα Regularity 100€ (στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα, 2 γεύματα για οδηγό και συνοδηγό & η απονομή)
- Κόστος συμμετοχής στην ανάβαση Sporting-Regularity 50€ (στην τιμή  περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα & η απονομή)
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο site της ΕΛΠΑ www.elpa.gr