Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

32ο Rally Κρήτης: Στην τελική ευθεία.......


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 32ου Rally Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κ.) και ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (Δ.Α.Ο.Η.) και σύμφωνα με τους οργανωτές θα είναι σχεδιαστικά, το καλύτερο Rally Κρήτης των τελευταίων χρόνων.
Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και με πολλές συμμετοχές, αφού μετά από απουσία αρκετών χρόνων, επανήλθε στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, ενώ ταυτόχρονα προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων και στο Παγκρήτιο Κύπελλο Rally Sprint.
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι οχτώ ειδικές διαδρομές (τέσσερις επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα δεν ξεπερνά τα 290 χιλιόμετρα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ. Ο Α.Ο.Κ. παρέχει στις εκτός Κρήτης συμμετοχές 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την “SuperFast Ferris” και δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις σε κάθε πλήρωμα, ενώ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τη διαμονή και των υπόλοιπων μελών των ομάδων.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6944 525052 ή με email στο aokritis@hotmail.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...