Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτυχημένη συνέχεια στο 43ο ράλι ΔΕΘ για την ΕΚΟ-Halivelakis Ron Racing Team !


Μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων, ΕΚΟ-Halivelakis Ron Racing Team συνέχισε δυναμικά στην Βόρεια Ελλάδα. Τo Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτέμβρη, το πλήρωμα του 206 S1600 Κ. Χαλιβελάκης – Λ.Μαχαίρας συμμετείχαν στο 43ο Ράλλυ ΔΕΘ που αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε άριστα από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Ήταν ένας αγώνας που προσέφερε πλούσιο θέαμα, άρτια οργανωμένος, με ραδιοφωνική κάλυψη μέσω του διαδικτυακού ραδιόφωνου του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε και αυτό φάνηκε από το Σάββατο, στην εκκίνηση, που η πλατεία Αριστοτέλους ήταν πλημμυρισμένη με κόσμο που στηρίζει το άθλημα και όχι μόνο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κάποια μικροπροβλήματα δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα να κινηθεί σε οριακούς ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως, κατέκτησαν τη νίκη στην F3, την 2η θέση στην F2 και την 5η στη Γενική Κατάταξη του αγώνα . Με την επίδοση τους αυτή κατάφεραν να διατηρήσουν τη 1η θέση στην F3 και να σκαρφαλώσουν στη 2η θέση της F2 για το κύπελλο ασφάλτου.
Την προσπάθεια της ομάδας στηρίζουν η εταιρία ΕΚΟ,το περιοδικό 4Τροχοι, η κατασκευαστική εταιρία ConΤent, η Lion Hellas και η Peugeot Γκάλλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ