Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: ΣΤΙΣ 33 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & Η Ε.Β.Α. κοντά στον Α.Ο.Θ.


Η έννοια του Πανελλήνιου αγώνα αποτυπώνεται έμπρακτα στις συμμετοχές, δεδομένου ότι εκπρόσωποι από δέκα πόλεις έχουν ήδη δηλώσει. Ο Βωβός , ο ΡΟ-ΝΙ και ο SIMETRA, ο Χαλιβελάκης, ο Κυριαζής από την Αθήνα, Ξουριάς από Αγρίνιο, ο Καλούδης από την Αλεξανδρούπολη, ο Χριστόφορος από την Βέροια, ο Ξενοκώστας από την Ξάνθη, ο Καρπάνος από την Πάτρα, ο Κεχαγιάς κι ο Μπατσάρας Δημήτρης και Απόστολος από την Πτολεμαΐδα, ο Θεοδωρίδης από την Σκύδρα, ο Καραβασίλης & ο Σανιδάς από την Χαλκιδική, ο Καμπουγιάννης από Καρδίτσα και οι Ζάχος, Μπαξεβανάκης, Τρατσέλας, Χρυσαφίδης, Μπεσλίδης, Αναγνωστάκης, Κούκας, Μανωλόπουλος, Ταυλίκος, Τζαμπάζης, Αναστασοβίτης, Παρταλιός , Αλεξανδρίδης , ο Τοψής, ο Πατσιάς και Κωνσταντίνου από την Θεσσαλονίκη, είναι οι πρώτοι 33 που μέχρι σήμερα κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής.
&
Στα ορεινά της Χαλκιδικής βρέθηκε η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.) μετά από πρόσκληση του προέδρου του ομίλου κ. Δημήτρη Κουμποτή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση η Ε.Β.Α. απέδειξε για άλλη μια φορά εμπράκτως πως είναι κοντά στον Α.Ο.Θ. και πως το ενδιαφέρον για την πορεία του ομίλου κορυφώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
H παρέα, αφού πέρασε πρώτα από τη νέα ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα» -στην οποία θα διεξαχθεί και ή διαιδικασία του Shakedown το Σάββατο- κατευθύνθηκε προς τον Χολομώντα. Στην ειδική «Ταξιάρχης», κομμάτι της φημισμένης ειδικής διαδρομής «Χολομώντας», και σε μέρη γνώριμα για τους παλαίμαχους οδηγούς αγώνων έγινε από τον πρόεδρο η ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης για τον επικείμενο αγώνα . Στο «τραπέζι» των συζητήσεων ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες για τον εμπλουτισμό αλλά και την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα. Φυσικά η συζήτηση οδηγήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε ευχάριστες αναμνήσεις και «κόντρες» από παλαιότερα ράλλυ Δ.Ε.Θ. Οι αφηγήσεις για τις διαφορές δευτερολέπτων, τις πρωτιές ή τις εγκαταλείψεις ήταν τόσο έντονες και λεπτομερείς που θα μπορούσαν να αφορούν το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του 2008 και όχι του 1978. Οι δρόμοι της παρέας χώρισαν, εκεί στο γνωστό σε όλους εκκλησάκι του Χολομώντα, αφού πρώτα παρέλαβαν από τον πρόεδρο ένα φάκελο με ενημερωτικό υλικό για το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και τις πρώτες κάρτες αναγνώρισης V.I.P.
Μακρυρράχης 24, Τ.Κ. 55133 Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 423220, Φαξ 2310423221
url: www.aoth.gr e-mail: pressoffice@aoth.gr & info@aoth.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε