Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: ΣΤΙΣ 33 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & Η Ε.Β.Α. κοντά στον Α.Ο.Θ.


Η έννοια του Πανελλήνιου αγώνα αποτυπώνεται έμπρακτα στις συμμετοχές, δεδομένου ότι εκπρόσωποι από δέκα πόλεις έχουν ήδη δηλώσει. Ο Βωβός , ο ΡΟ-ΝΙ και ο SIMETRA, ο Χαλιβελάκης, ο Κυριαζής από την Αθήνα, Ξουριάς από Αγρίνιο, ο Καλούδης από την Αλεξανδρούπολη, ο Χριστόφορος από την Βέροια, ο Ξενοκώστας από την Ξάνθη, ο Καρπάνος από την Πάτρα, ο Κεχαγιάς κι ο Μπατσάρας Δημήτρης και Απόστολος από την Πτολεμαΐδα, ο Θεοδωρίδης από την Σκύδρα, ο Καραβασίλης & ο Σανιδάς από την Χαλκιδική, ο Καμπουγιάννης από Καρδίτσα και οι Ζάχος, Μπαξεβανάκης, Τρατσέλας, Χρυσαφίδης, Μπεσλίδης, Αναγνωστάκης, Κούκας, Μανωλόπουλος, Ταυλίκος, Τζαμπάζης, Αναστασοβίτης, Παρταλιός , Αλεξανδρίδης , ο Τοψής, ο Πατσιάς και Κωνσταντίνου από την Θεσσαλονίκη, είναι οι πρώτοι 33 που μέχρι σήμερα κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής.
&
Στα ορεινά της Χαλκιδικής βρέθηκε η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.) μετά από πρόσκληση του προέδρου του ομίλου κ. Δημήτρη Κουμποτή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση η Ε.Β.Α. απέδειξε για άλλη μια φορά εμπράκτως πως είναι κοντά στον Α.Ο.Θ. και πως το ενδιαφέρον για την πορεία του ομίλου κορυφώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
H παρέα, αφού πέρασε πρώτα από τη νέα ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα» -στην οποία θα διεξαχθεί και ή διαιδικασία του Shakedown το Σάββατο- κατευθύνθηκε προς τον Χολομώντα. Στην ειδική «Ταξιάρχης», κομμάτι της φημισμένης ειδικής διαδρομής «Χολομώντας», και σε μέρη γνώριμα για τους παλαίμαχους οδηγούς αγώνων έγινε από τον πρόεδρο η ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης για τον επικείμενο αγώνα . Στο «τραπέζι» των συζητήσεων ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες για τον εμπλουτισμό αλλά και την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα. Φυσικά η συζήτηση οδηγήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε ευχάριστες αναμνήσεις και «κόντρες» από παλαιότερα ράλλυ Δ.Ε.Θ. Οι αφηγήσεις για τις διαφορές δευτερολέπτων, τις πρωτιές ή τις εγκαταλείψεις ήταν τόσο έντονες και λεπτομερείς που θα μπορούσαν να αφορούν το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του 2008 και όχι του 1978. Οι δρόμοι της παρέας χώρισαν, εκεί στο γνωστό σε όλους εκκλησάκι του Χολομώντα, αφού πρώτα παρέλαβαν από τον πρόεδρο ένα φάκελο με ενημερωτικό υλικό για το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και τις πρώτες κάρτες αναγνώρισης V.I.P.
Μακρυρράχης 24, Τ.Κ. 55133 Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 423220, Φαξ 2310423221
url: www.aoth.gr e-mail: pressoffice@aoth.gr & info@aoth.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...