8/9/10

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.: ΣΤΙΣ 33 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & Η Ε.Β.Α. κοντά στον Α.Ο.Θ.


Η έννοια του Πανελλήνιου αγώνα αποτυπώνεται έμπρακτα στις συμμετοχές, δεδομένου ότι εκπρόσωποι από δέκα πόλεις έχουν ήδη δηλώσει. Ο Βωβός , ο ΡΟ-ΝΙ και ο SIMETRA, ο Χαλιβελάκης, ο Κυριαζής από την Αθήνα, Ξουριάς από Αγρίνιο, ο Καλούδης από την Αλεξανδρούπολη, ο Χριστόφορος από την Βέροια, ο Ξενοκώστας από την Ξάνθη, ο Καρπάνος από την Πάτρα, ο Κεχαγιάς κι ο Μπατσάρας Δημήτρης και Απόστολος από την Πτολεμαΐδα, ο Θεοδωρίδης από την Σκύδρα, ο Καραβασίλης & ο Σανιδάς από την Χαλκιδική, ο Καμπουγιάννης από Καρδίτσα και οι Ζάχος, Μπαξεβανάκης, Τρατσέλας, Χρυσαφίδης, Μπεσλίδης, Αναγνωστάκης, Κούκας, Μανωλόπουλος, Ταυλίκος, Τζαμπάζης, Αναστασοβίτης, Παρταλιός , Αλεξανδρίδης , ο Τοψής, ο Πατσιάς και Κωνσταντίνου από την Θεσσαλονίκη, είναι οι πρώτοι 33 που μέχρι σήμερα κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής.
&
Στα ορεινά της Χαλκιδικής βρέθηκε η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.) μετά από πρόσκληση του προέδρου του ομίλου κ. Δημήτρη Κουμποτή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση η Ε.Β.Α. απέδειξε για άλλη μια φορά εμπράκτως πως είναι κοντά στον Α.Ο.Θ. και πως το ενδιαφέρον για την πορεία του ομίλου κορυφώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
H παρέα, αφού πέρασε πρώτα από τη νέα ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα» -στην οποία θα διεξαχθεί και ή διαιδικασία του Shakedown το Σάββατο- κατευθύνθηκε προς τον Χολομώντα. Στην ειδική «Ταξιάρχης», κομμάτι της φημισμένης ειδικής διαδρομής «Χολομώντας», και σε μέρη γνώριμα για τους παλαίμαχους οδηγούς αγώνων έγινε από τον πρόεδρο η ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης για τον επικείμενο αγώνα . Στο «τραπέζι» των συζητήσεων ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες για τον εμπλουτισμό αλλά και την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα. Φυσικά η συζήτηση οδηγήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, σε ευχάριστες αναμνήσεις και «κόντρες» από παλαιότερα ράλλυ Δ.Ε.Θ. Οι αφηγήσεις για τις διαφορές δευτερολέπτων, τις πρωτιές ή τις εγκαταλείψεις ήταν τόσο έντονες και λεπτομερείς που θα μπορούσαν να αφορούν το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του 2008 και όχι του 1978. Οι δρόμοι της παρέας χώρισαν, εκεί στο γνωστό σε όλους εκκλησάκι του Χολομώντα, αφού πρώτα παρέλαβαν από τον πρόεδρο ένα φάκελο με ενημερωτικό υλικό για το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και τις πρώτες κάρτες αναγνώρισης V.I.P.
Μακρυρράχης 24, Τ.Κ. 55133 Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 423220, Φαξ 2310423221
url: www.aoth.gr e-mail: pressoffice@aoth.gr & info@aoth.gr