Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NEO VW CrossTouran


Tο Touran είναι το τρίτο μοντέλο της VW που μετά την ανανέωσή του, φοράει τον off-road χαρακτήρα της έκδοσης Cross. Μετά το CrossPolo και το CrossGolf, ήρθε το CrossTouran.
Μαζί του κουβαλάει τον αέρα της ανανέωσης του μοντέλου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, διαφοροποιεί τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα (με λειτουργία ημέρας και τεχνολογία LED), όπως και τους προφυλακτήρες του. Σε σχέση με την απλή έκδοση, το CrossTouran είναι 20 χιλιοστά ψηλότερο και διαθέτει πλαστικά προστατευτικά φρύδια στα φτερά και στους μαρσπιέδες, ράγες οροφής και προστατευτικές πλαστικές λωρίδες κατά μήκος των θυρών για την αποφυγή γρατζουνιών από κλαδιά και πέτρες.
Το εσωτερικό ακολουθεί κοινή πορεία με το απλό μοντέλο, που σημαίνει νέα κεντρική κονσόλα στο ταμπλό και νέο τριάκτινο τιμόνι. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του εσωτερικού όμως βρίσκεται στο χώρο αποσκευών, από τον οποίο μπορούν να αναδιπλωθούν δύο ακόμα καθίσματα.
Από πλευράς κινητήρων, το CrossTouran θα εφοδιάζει η γνωστή γκάμα κινητήρων τεχνολογίας TSI και TDI με αποδόσεις για όλα τα γούστα οι οποίες θα ξεκινούν από τους 105 ίππους και θα φτάνουν μέχρι και τους 170. Σύντομα τέλος θα είναι διαθέσιμο και με μία κινητήρια έκδοση φυσικού αερίου που θα ονομάζεται ΄΄EcoFuel΄΄.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ