Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η "Εκθεση Κορινθία 2010" χορηγός του 30ου rally sprint

Πυρετός προετοιμασίας για το 30ο Ράλλυ Σπριντ της Α.Λ.Α. Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Σεπτέμβρη 2010. Ο αγώνας πλέον θα ονομάζεται το 30ο RALLY SPRINT - ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010 αφού την διοργάνωση θα στηρίξει το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Χορηγός του αγώνα η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθία 2010 που κάθε χρόνο οργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας. Για φέτος η έκθεση θα γίνει 22-26 Σεπτεμβρίου στο 5ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στις εγκαταστάσεις της «Σωληνουργείας Κορίνθου».
Μια νέα σελίδα ξεκινά για το αγώνα της Κορίνθου με την πολύτιμή συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Κορίνθιας και προσωπικά του Προέδρου Βασίλη Νανόπουλου .
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 22:30. Την δήλωση θα βρείτε στην νέα επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallysprint.gr, και στα γραφεία της Λέσχης Κροκιδα 11, Κόρινθος Τηλ. 2741 0 72998 και Fax 2741 0 72595.
Την καλύτερη προβολή του αγώνα και πάλι έχουν αναλάβει οι χορηγοί επικοινωνίας μας, το απόλυτο αγωνιστικό site www.rally.gr, το www.xwmatinos.gr, η ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8fm, η εφημερίδα Πρωινή, η εφημερίδα Σήμερα, η ηλεκτρονική εφημερίδα www.sfedona.gr και η εβδομαδιαία εφημερίδα Πολίτης της Κορινθίας .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.