Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ζήτηση έφερε αύξηση ρεκόρ γιά την Mercedes-Benz !


H συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τις E-Class και S-Class βοήθησε την Mercedes-Benz να καταγράψει ρεκόρ αύξησης πωλήσεων για το μήνα Ιούνιο, γεγονός που όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες της φίρμας θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των κερδών της για στο δεύτερο τρίμηνο.
"Τον Ιούνιο καταφέραμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας σε διψήφιο ποσοστό και για όγδοο συνεχή μήνα", σχολίασε ο οικονομικός διευθυντής της Mercedes-Benz, Joachim Scmidt για τα αποτελέσματα Ιουνίου όπότε η γερμανική φίρμα διέθεσε συνολικά 113.300 αυτοκίνητα καταγράφοντας αύξηση 13,2%. Όπως επισημαίνεται από τα στελέχη της Mercedes-Benz η αύξηση πωλήσεων στις αγορές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας ξεπέρασε το ποσοστό του 20% για το μήνα Ιούνιο, ενώ οι πωλήσεις των γερμανικών μοντέλων τριπλασιάστηκαν στην Κίνα η οποία παραμένει η ατμομηχανή της αυξητικής πορείας των πωλήσεων για τα αυτοκίνητα με το αστέρι.
"Βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες την επιτυχία της Mercedes-Benz με μια σημαντική αύξηση και στο τρίτο τρίμηνο" πρόσθεσε ο Joachim Scmidt.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ