Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fiat Store !



Από τις 4 Ιουλίου, ο κόσμος της Fiat και του Fiat 500 βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στα μέλη της κοινότητας, τους φίλους τoυς στο Facebook (πάνω από 100.000 και συνεχώς αυξάνονται) και όλους τους λάτρεις της φίρμας με το νέο Fiat Store, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων Fiat και 500 (http://www.store.fiat.com/). Με τα εντυπωσιακά γραφικά της η ιστοσελίδα, όπου κυριαρχεί το χαρακτηριστικό λευκό και κόκκινο χρώμα της φίρμας, κάνει ακόμη πιο ευχάριστη την αναζήτηση των προϊόντων που επιθυμείτε. Απλό και εύκολο στην πλοήγηση, το νέο Fiat Store έχει εμπνεύσει τη δημιουργία αντικειμένων μοναδικού ντιζάιν, καθώς και μιας σειράς συλλεκτικών ειδών που δεν πρέπει να χάσετε. Είναι το κατάλληλο μέρος για να αγοράσετε με ασφάλεια οτιδήποτε σχετικό με τη Fiat και το 500: εγκεκριμένα προϊόντα, αξεσουάρ για όλα τα αυτοκίνητα της Fiat και αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για το 500. Όλα τα αντικείμενα που διατίθενται χαρακτηρίζονται από ποιότητα, ιταλικό στιλ και κομψότητα, ενώ χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση ολόκληρης της συλλογής και τη διευκόλυνση των αναζητήσεων. Οι κατηγορίες - «Ο Κόσμος του 500», «Για εσάς», «Για τους φίλους σας» και «Για το αυτοκίνητό σας» - περιλαμβάνουν 130 προϊόντα: ρουχισμό, αξεσουάρ, είδη δώρων, μοντέλα, δερμάτινα είδη, ειδικά αντικείμενα και περισσότερα από 200 αξεσουάρ για το δικό σας Fiat. Η έναρξη της λειτουργίας του Fiat Store συμπίπτει με μια σημαντική ημερομηνία: πρόκειται για τα 3α γενέθλια του Fiat 500 και ταυτόχρονα το λανσάρισμα του 500 TwinAir, του νέου μοντέλου που είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό υπερτροφοδοτούμενο δικύλινδρο κινητήρα 85 ίππων (900 cc) με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 (92 γρ./χλμ. με επιλογή ημι-αυτόματου κιβώτιου ταχυτήτων Dualogic και 95 γρ./χλμ. με επιλογή μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων), χωρίς να υστερεί καθόλου σε επιδόσεις ή οδηγική απόλαυση. Ένα αποκλειστικό product-icon αφιερωμένο στο νέο Fiat 500 TwinAir και σχεδιασμένο από την Independent Ideas θα διατίθεται σε όλους τους πελάτες του διαδικτυακού καταστήματος. Σχεδιασμένο για την προώθηση και πώληση αποκλειστικών, αυθεντικών προϊόντων που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει το Fiat Group, και την προστασία από τις απομιμήσεις, το διαδικτυακό κατάστημα θα περιλαμβάνει επίσης links για την επίσημη ιστοσελίδα της Fiat, τις Διαδικτυακές Κοινότητες και τα Fiat Club, καθώς και το Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Friendfeed.
Όσο διαρκεί ο εορτασμός των γενεθλίων του Fiat 500 οι οπαδοί του έχουν επίσης τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με την πρωτοβουλία «happy roads». Οι χρήστες της ιστοσελίδας fiat500.com μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια μεταξύ 4 διαφορετικών playlist για να τα τραγουδούν χρησιμοποιώντας το νέο, διαδραστικό player. Οι τέσσερις playlist έχουν πάρει το όνομά τους από τα επίπεδα εξοπλισμού του 500 (rock, lounge, pop και sport) και ακολουθούν τη διάθεση του χρήστη. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγγραφής βίντεο: τα καλύτερα και πιο αστεία από αυτά «ανεβαίνουν» στην ιστοσελίδα και στο Facebook, όπου ψηφίζονται από τους χρήστες. Όταν μάλιστα ένα βίντεο συγκεντρώσει 10 ψήφους, ο δημιουργός του έχει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» στο δικό του 500 Blue&Me Pen όσα τραγούδια επιλέξει από τις playlist, για να τα τραγουδά καθώς οδηγεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

Αναγέννηση ...

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). Η κατηγορία Ν&Α συγκέντρωσε 11 οδηγούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του θεσμού. Με τετρακίνητο Lancer της Ομάδας Ν θα αγωνιστεί ο 26χρονος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, ευελπιστώντας η τύχη να είναι με το μέρος του στην Τρίπολη, σε αντίθεση με την πρόσφατη Ανάβαση Ριτσώνας. Γνωστός από τη συμμετοχή του σε αγώνες ταχύτητας παλαιότερα, ο Σάκης Ηλιάδης επιστρέφει στην πίστα με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX και θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ για πρώτη φορά θα εκκινήσει σε αγώνα ταχύτητας ο 27χρονος τοπικός, Δημήτρης Μουργελάς με ένα Mitsubishi Lancer Evo VIII. Από τη Ρόδο θα ταξιδέψ