Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από 19.390 ευρώ το VW Polo GTI !


Ξεκίνησε και στη χώρα μας η διάθεση του πιο γρήγορου Polo όλων των εποχών. Ο 1400αρης TSI κινητήρας του αποδίδει 180 ίππους και 25,3 χλγρμ ροπής δίνοντας υποσχέσεις για δυνατές συγκινήσεις. Το Polo GTI είναι διαθέσιμο σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις που συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο DSG 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και paddles στο τιμόνι για γρήγορες αλλαγές. Σύμφωνα με την VW το Polo GTI καλύπτει το 0-100 σε 6,9΄΄ ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 229 χλμ/ώρα. Οι τιμές των 3θυρων εκδόσεων ξεκινούν από τα 19.390 ευρώ και των 5θυρων από τα 19.800 ευρώ, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό τους αερόσακους εμπρός - μετωπικούς και πλευρικούς νέου τύπου (κεφαλής/θώρακα), ESP (ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας), ASR (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης κατά την επιτάχυνση), MSR (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης κατά την επιβράδυνση), Climatronic, XDS (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), Hill Hold Assist (σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρες), χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (paddles), ζάντες αλουμινίου ''Denver'' 7J x 17' με ελαστικά 215 / 40 R17, προβολείς ομίχλης εμπρός με στατικό φωτισμό στροφής, ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών, Spor ανάρτηση, φώτα ημέρας τεχνολογίας LED ηχοσύστημα RCD-310, 4x20 Watt με mp3 και 6 ηχεία, ηλεκτρικά παράθυρα - κλειδαριές και καθρέπτες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα