Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Mitsubishi Motors θα παραχωρήσει δύο i-MiEV στην πολίτεια της Καλιφόρνια


Η Mitsubishi Motors North America, Inc., (MMNA) ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει δύο νέας γενιάς ηλεκτρικά αυτοκίνητα i-MiEV μηδενικών ρύπων στην Πολιτεία της Καλιφόρνια για αξιολόγηση του στόλου δοκιμών τους. Αυτό γίνεται κατόπιν του ενδιαφέροντος που εξέφρασαν το γραφείο του Κυβερνήτη και το τμήμα Γενικών Υπηρεσιών προκειμένου να συμπεριλάβουν ηλεκτρικά οχήματα (EV), όπως είναι το i-MiEV, στο στόλο οχημάτων υποστήριξης της Πολιτείας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στις 24 Μαΐου, ο Κυβερνήτης Schwarzenegger, ενημερώθηκε από στελέχη της εταιρίας για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Mitsubishi και αφού το οδήγησε, μίλησε στη συνέχεια σε ομάδα δημοσιογράφων, αποκαλώντας το πρωτοποριακό αυτοκίνητο πόλης και εκπρόσωπο της τεχνολογίας κατάλληλο για τις προκλήσεις της βιώσιμης μετακίνησης που αντιμετωπίζει η Πολιτεία της Καλιφόρνια.
Βασικές επιτροπές στο Νομοθετικό Σώμα της Πολιτείας της Καλιφόρνια επιδιώκουν την απόκτηση εμπειρίας με τα ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα και να επιλύσουν τα ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της υποδομής των ηλεκτρικών οχημάτων. Νομοθέτες και αξιωματούχοι θα έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα οχήματα για διεξοδικά test drives ώστε να πάρουν μία γεύση από την οδήγηση ενός EV και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επαναφόρτισης.
Το i-MiEV άρχισε να πωλείται στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2009. Αυτό το ασυμβίβαστο αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων είναι ένα τετραθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο πόλης , το οποίο μπορεί να επαναφορτιστεί εύκολα σε οποιαδήποτε πρίζα. Η Πολιτεία της Καλιφόρνια θα αξιολογήσει τις RHD εκδόσεις της Ιαπωνικής Αγοράς του μοντέλου παραγωγής i-MiEV. Η Mitsubishi Motors σχεδιάζει να λανσάρει ένα EV για Αμερικανούς πελάτες το 2011.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε