2/6/10

Η Mercedes-Benz Χορηγός του Ελληνικού Συνεδρίου Ηγεσίας της Ε.Α.Σ.Ε.


Το Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας, την κορυφαία ετήσια συνάντηση διαλόγου και ενημέρωσης επιχειρηματικών ηγετών, διοργάνωσε πρόσφατα, για μια ακόμη χρονιά, η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στο Astir Palace Βουλιαγμένης.
Τις εργασίες του ιδιαίτερα επιτυχημένου Συνεδρίου με κεντρικό θέμα: «Μικροτάσεις-Μεγαποτελέσματα. Πώς μια μικρή κίνηση μπορεί να φέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε καιρούς κρίσης», παρακολούθησαν περισσότερα από 300 ανώτατα στελέχη εταιριών, επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου και φορέων.
Η Mercedes-Benz συμμετείχε στο Συνέδριο αυτό ως Χορηγός, αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής ηγεσίας στη βελτίωση των αποτελεσμάτων μιας επιχείρησης, το ρόλο της στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην προσαρμοστικότητά της στις εκάστοτε απαιτήσεις της αγοράς και την επιρροή της στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας.
Στο πλαίσιο αυτό, μια έκπληξη περίμενε τους συνέδρους στην είσοδο της εκδήλωσης: H νέα SLS AMG, που με τις Gullwing πόρτες της μπορεί να χαρακτηριστεί ως η αναβίωση της θρυλικής 300 SL. Το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας AMG προσφέρει πάθος, γοητεία, δυναμισμό και τεχνολογία σε υπερθετικό βαθμό. Χάρη δε στην τεχνολογική υπεροχή του με: πλαίσιο αλουμινίου τύπου αεροσκάφους, κινητήρα AMG 6.3 λίτρων V8 στο κέντρο του εμπρός τμήματος που αποδίδει 420 kW/ 571 hp, μέγιστη ροπή στρέψης 650 Nm, αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και εγκάρσια τοποθέτηση, sport ανάρτηση με αλουμινένια διπλά ψαλίδια, επιτάχυνση (0 - 100 km/h) 3.8’’ και τελική ταχύτητα 317 km/h (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη), εγγυάται «αγωνιστική» οδήγηση…πέρα από κάθε φαντασία!
Παράλληλα, τους συμμετέχοντες καλωσόριζε και η S 400 HYBRID, η πιο οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον βενζινοκίνητη λιμουζίνα στον κόσμο. Με κατανάλωση 7,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 μόλις 186 γρ./χλμ., η S 400 HYBRID μπορεί να χαρακτηριστεί «CO2 πρωταθλήτρια» στην κατηγορία της. Επίσης, στο τέλος του ημερήσιου προγράμματος του Συνεδρίου, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό test-drive με επιλεγμένα μοντέλα Mercedes-Benz !