14/6/10

Η Hyundai θα δωρίσει 1 εκατομμύριο «Μπάλες του Ονείρου» στα παιδιά της Αφρικής


Η Hyundai Motor Company, μία εταιρεία από τους κορυφαίους συνεργάτες της FIFA, εγκαινίασε το πρόγραμμα με τίτλο «1 Εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου για την Αφρική», για να τιμήσει τη χορηγία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νοτίου Αφρικής FIFA 2010. Την 1η Ιουνίου 2010, η Γιου Να Κιμ, η χρυσή νικήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από τη Νότιο Κορέα, θα δωρίσει την πρώτη μπάλα της ενέργειας αυτής. Η Hyundai Motor Company θα δωρίσει στη συνέχεια 1 εκατομμύριο μπάλες ποδοσφαίρου σε παιδιά από την Αφρική μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, όπως αυτός των Ηνωμένων Εθνών. Οι μπάλες θα παραδοθούν με το ονοματεπώνυμο όσων αγοράζουν ένα αυτοκίνητο Hyundai από το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας και των μελών του micro-website για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010 fifaworldcup.hyundai.com οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό θα διαρκέσει μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός του 1 εκατομμυρίου οπαδών Hyundai παγκοσμίως.
Η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων υλοποίησε το πρόγραμμα «1 Εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου για την Αφρική» ως μέρος των προγραμμάτων μάρκετινγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010, καθώς και για να προσφέρει στους οπαδούς Hyundai παγκοσμίως τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην αφρικανική κοινωνία, όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά αντιθέτως ένα ελπιδοφόρο σύμβολο γεμάτο όνειρα για τα παιδιά. Η πρώτη μπάλα του ονείρου, την οποία θα δωρίσει η Γιου Να Κιμ, θα φτάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 8 Ιουνίου 2010 και αφού παραδοθεί το ένα εκατομμύριο μπάλες μαζί με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων, οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται φορείς συνδεδεμένοι με τα Ηνωμένα Έθνη, θα τις διανείμουν σε 50 χώρες στην Αφρική.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που συμμετέχω στο πρόγραμμα "1 Εκατομμύριο Μπάλες του Ονείρου για την Αφρική" ως η πρώτη που θα δωρίσει μια μπάλα και εύχομαι οι μπάλες να βοηθήσουν τα παιδιά από την Αφρική να μεγαλώσουν και να οδηγήσουν το μέλλον των όμορφων χωρών τους αλλά και του κόσμου όλου» δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ 2010 στο καλλιτεχνικό πατινάζ Γιου Να Κιμ, ενώ υπέγραφε η ίδια μία μπάλα του ονείρου.Η Hyundai σκοπεύει να συνεχίσει τις διάφορες δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ανά τον κόσμο για να εκπληρώσει το καθήκον της ως ένας σωστός παγκόσμιος εταιρικός πολίτης.