8/6/10

Γκριζοπράσινο τοπίο σε γαλάζιο φόντο !


Μετά τα Καλάβρυτα, το «χιονοδρομικό», τα «καραφλά» και τα μονοπάτια του «Παγκοσμίου», η αυλαία πριν το καλοκαιρινό διάλλειμα για το Πρωτάθλημα Rally Raid-Trail Ride 2010 θα πέσει με τον 5ο αγώνα του στις μαγικές Κονίστρες την 27η Ιουνίου! Ένας εντελώς νέος προορισμός για τα Trail Ride, μια φρέσκια περιοχή, με καταπληκτικά μέρη, τοπία και διαδρομές, από τα «πράσινα χαμηλά» της Κύμης που μοιάζουν με ζούγκλα, μέχρι τα αλπικά τοπία στα Κοτύλια και στη Δίρφυ. Κι όλα αυτά, λίγα μέτρα από την ανοιχτή θάλασσα του Αιγαίου με φόντο την Σκύρο! Ο Δήμος Κονιστρών αγκαλιάζει τον αγώνα και η Λέσχη 4Χ4 Κονιστρών θα βοηθήσει στο να οργανωθεί ένας ακόμη άρτιος αγώνας που οι διοργανωτές ευελπιστούν να σας μείνει αξέχαστος! Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 10:00 το πρωί για 2 μαγικές διαδρομές: Η 1η μήκους 85 χιλιομέτρων για τις μοτοσυκλέτες και η 2η μήκους 160 χιλιομέτρων για τα Quad και τα αυτοκίνητα 4Χ4. Θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια δηλαδή, ώστε να διαχωριστούν τελείως οι διαδρομές τετράτροχων και δίτροχων, ώστε να απολαύσουν εκατέρωθεν οι αναβάτες και τα πληρώματα μια διαδρομή για τα μέτρα τους! Άλλωστε, πρέπει και τα On-off να «μπουν» σε πιο κλειστά, αλλά πάντα βατά, περάσματα!
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους! Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, σε έναν ακόμη όμορφο αγώνα στα Καλάβρυτα, με νέες διαδρομές, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.
Αρωγοί του αγώνα είναι o Δήμος Κονιστρών, οι MAKAN Touratech Hellas, το Mimikos Motoshop, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel. Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr