Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυκλικό Ιστορικό “Rally”. Πράξη Δεύτερη.


Ο φιλικός αγώνας των Ιστορικών αυτοκινήτων της κατηγορίας Sporting, που ξεκίνησε σαν ιδέα για να καλύψει την ανάγκη κάποιων φίλων του χώρου που θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με συναγωνισμό, οδηγική ευχαρίστηση και φιλικές συζητήσεις μακριά από τα προβλήματα της δύσκολης καθημέρινότητας όλων, είναι γεγονός!
Τα μέλη της START LINE συναντήθηκαν με τα πρώτα πληρώματα που στηρίζουν αυτήν την ιδέα και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του διαφορετικού αυτού αγώνα αποφασίζοντας μεταξύ άλλων, ότι για την συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνονται δεκτά Ιστορικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Sporting, τα οποία θα χωρίζονται σε 4 ομάδες και 3 κλάσεις.
Ομάδα 1 – αυτοκίνητα έως 1969
Ομάδα 2 – από 1970 έως 1975
Ομάδα 3 – από 1976 έως 1981 και
Ομάδα 4 – από 1982 έως 1990
(για την Ομάδα αυτή θα εκδοθεί ξεχωριστή κατάταξη)
Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010– ώρα 20:00 στα γραφεία της START LINE. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν και μόνο σε μία από τις δύο ημέρες του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η 1η μέρα περιλαμβάνει ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, ενώ η 2η χωμάτινες.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα και φαξ της Λέσχης 210.9812341 & 210.9821069 και στο 6973.030125.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε