Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκθεση Αυτοκινήτου στο Metropolitan Expo Ελευθέριος Βενιζέλος


Νέα δεδομένα δημιουργούνται πλέον στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου στην Ελλάδα με τη συνένωση επιχειρηματικών δυνάμεων με εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι δυνάμεις αυτές είναι καταξιωμένες και αποδεκτές στο σύνολο των αντιπροσώπων εισαγωγέων αυτοκινήτου και γενικότερα σε όλο τον κλάδο του αυτοκινήτου. Σε μια δύσκολη εποχή δίνεται πλέον η δυνατότητα και η ευκαιρία να διοργανωθεί η έκθεση αυτοκινήτου σε ένα υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η φετινή έκθεση αποτελεί την αφετηρία μιας νέας εποχής στην προβολή του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα υψηλά standards των διεθνών εκθέσεων σε όλο τον κόσμο.
Η καρδιά του αυτοκινήτου θα χτυπά από 30 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (Ελ. Βενιζέλος) με όλα τα μοντέλα της αγοράς, υβριδικές και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις, πράσινη τεχνολογία, όπως επίσης και τις νέες εξελίξεις των κατασκευαστών για το μέλλον της αυτοκίνησης.
Η έκθεση θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο θα έχουν την πρόκληση του ενδιαφέροντος και την προσφορά προστιθέμενων υπηρεσιών προς το κοινό και τους συμμετέχοντες εκθέτες.
Εκθεσιακός χώρος: Metropolitan Expo Ελευθέριος Βενιζέλος
Από 30 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου 2010
Μεγάλο αφιέρωμα: Υβριδικά, ηλεκτρικά φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα, πράσινη τεχνολογία και city cars
Διοργάνωση: Auto Expo – Εκθέσεις Αυτοκινήτων
ΕΧΡΑ - Ι. Παπαγιαννακόπουλος, Α. Γαλανόπουλος, Σ. Τσομώκος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε