27/5/10

Εκθεση Αυτοκινήτου στο Metropolitan Expo Ελευθέριος Βενιζέλος


Νέα δεδομένα δημιουργούνται πλέον στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου στην Ελλάδα με τη συνένωση επιχειρηματικών δυνάμεων με εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι δυνάμεις αυτές είναι καταξιωμένες και αποδεκτές στο σύνολο των αντιπροσώπων εισαγωγέων αυτοκινήτου και γενικότερα σε όλο τον κλάδο του αυτοκινήτου. Σε μια δύσκολη εποχή δίνεται πλέον η δυνατότητα και η ευκαιρία να διοργανωθεί η έκθεση αυτοκινήτου σε ένα υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η φετινή έκθεση αποτελεί την αφετηρία μιας νέας εποχής στην προβολή του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα υψηλά standards των διεθνών εκθέσεων σε όλο τον κόσμο.
Η καρδιά του αυτοκινήτου θα χτυπά από 30 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (Ελ. Βενιζέλος) με όλα τα μοντέλα της αγοράς, υβριδικές και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις, πράσινη τεχνολογία, όπως επίσης και τις νέες εξελίξεις των κατασκευαστών για το μέλλον της αυτοκίνησης.
Η έκθεση θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο θα έχουν την πρόκληση του ενδιαφέροντος και την προσφορά προστιθέμενων υπηρεσιών προς το κοινό και τους συμμετέχοντες εκθέτες.
Εκθεσιακός χώρος: Metropolitan Expo Ελευθέριος Βενιζέλος
Από 30 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου 2010
Μεγάλο αφιέρωμα: Υβριδικά, ηλεκτρικά φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα, πράσινη τεχνολογία και city cars
Διοργάνωση: Auto Expo – Εκθέσεις Αυτοκινήτων
ΕΧΡΑ - Ι. Παπαγιαννακόπουλος, Α. Γαλανόπουλος, Σ. Τσομώκος