24/5/10

Διαγωνισμός Ford Ka


Tο πιο trendy citycar, το Ford Ka ενώνεται με τη δημιουργικότητα της νεολαίας και γίνεται μέσο έκφρασής της, ενώ ο καταξιωμένος street artist «b.», ζωγραφίζει live το αμάξωμα ενός Ka στο Synch festival στο Γκάζι!
Η Ford Motor Ελλάς διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που στοχεύει στην ανάδειξη της δημιουργικότητας νέων καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, μέσα από το web site www.godesignit.gr, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλλει την δημιουργική του πρόταση για την καλλιτεχνική άποψη του αμαξώματος του Ford Ka.
Με απλά λόγια, οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, χρησιμοποιούν ως βάση και μοναδικό περιορισμό το περίγραμμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια απλά απελευθερώνουν τη φαντασία τους, δημιουργώντας ένα Ka σύμφωνα με τα σχεδιαστικά τους πρότυπα.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δελτίο/μακέτα συμμετοχής είτε μπαίνοντας στο http://www.godesignit.gr/ , όπου μπορούν να "κατεβάσουν" την ειδική μακέτα και μετά να "ανεβάσουν" το έργο τους, είτε μέσα στο πακέτο “Don’t Panic” που διανέμεται δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο από τα flyers που διανέμονται σε επιλεγμένα bars και galleries στο κέντρο της Αθήνας.
Όλες οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν είτε ταχυδρομικά με προπληρωμένα τέλη, είτε να «ανέβουν» ηλεκτρονικά στο www.godesignit.gr ή, τέλος, ο ενδιαφερόμενος μπορεί ακόμα και να τοποθετήσει το σχέδιο του/της σε μία από τις ειδικές κάλπες που έχουν τοποθετηθεί στα εξής bars, galleries και graffiti stores της Αθήνας:
Bios / K44 / 6 D.o.g.s. / Vakalo / AKTO / TAF / Μικρό Πολυτεχνείο / Booze / Bartessera / POP / Spraystore / 4mypeople / Asimi925.
Επιπλέον, στις 4 και 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ο καταξιωμένος street artist “b.” θα δημιουργήσει live, πάνω στο αμάξωμα ενός Ford Ka, ένα μοναδικό έργο, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του ετήσιου Φεστιβάλ μουσικής και τέχνης “Synch”.
Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Go design it, που μόλις ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή όσον αφορά τα έργα που υπέβαλλαν και ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα Ford Ka Trend Plus ενώ οι επόμενοι 10 θα κερδίσουν ένα iPod Shuffle 4GB.