Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FΙΑΤ 500 Thousandth


Με την ειδική έκδοση χιλιοστό Fiat η θα γιορτάσει το μισό εκατομμύριο 500άκια που πούλησε μέσα σε διάστημα 31 μηνών. Η ειδική αυτή έκδοση όπως είναι φυσικό θα ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη εμφάνιση που θα έχει το 500άκι και για όσους βιάστηκαν και ήδη φαντάζονται αεροδυναμικά βοηθήματα και έντονους συνδυασμούς χρωμάτων έκαναν λάθος. Οι ιταλοί αποφάσισαν να καλύψουν την επιφάνια του αμαξώματος με 1.500 φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν ή απλά είναι θαυμαστές του δημοφιλούς μοντέλου της Fiat της. Σύμφωνα με την εταιρία το 70% του αμαξώματος του Fiat 500 χιλιοστό θα καλυφθεί με φωτογραφίες κατόχων του μοντέλου και το 30% θα καλυφθεί από φωτογραφίες όσων απλά λατρεύουν το μικρότερο αυτοκίνητο Fiat της. Έτσι για όσους θέλουν να έχουν έστω και σε φωτογραφία τον εαυτό τους μαζί με το 500άκι θα πρέπει να σπεύσουν να στείλουν τη φωτογραφία τους στο http://www.fiat500.com/ και με λίγη τύχη μπορεί να επιλεγούν ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδεύουν μαζί με το 500 χιλιοστό σε απίστευτες διαδρομές ανά τον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα