28/5/10

Σαράντα τρείς “Κυρίες” έθελξαν στην Αλβανία !


Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε ούτε καν να φαντασθεί την τόσο μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 1ο Adriatic & Ionian Classic Rally στο τετραήμερο της κίνησής στην γειτονική Αλβανία.
Η άψογή διοργανωτική προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) βρήκε πολύ εύκολα ανταπόκριση και έτσι 43 πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα δήλωσαν συμμετοχή, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός αν ληφθεί υπ’ όψιν το οικονομικό πρόβλημα που λίγους ή πολλούς επηρεάζει αυτόν τον καιρό.
Μετά από μία διανυκτέρευση το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου στην Καστοριά την επομένη τα αυτοκίνητα πέρασαν στην Αλβανία και για τέσσερις ημέρες κινήθηκαν προς Τίρανα, όπου τους έγινε εντυπωσιακή υποδοχή από επισήμους και πολίτες των Τιράνων υπό τους ήχους της στρατιωτικής μπάντας, Δυρράχιο, Μπεράτ, Αυλώνα, Χιμάρα και τερματισμός στους Αγ. Σαράντα με την απονομή των επάθλων στους νικητές και το καθιερωμένο δείπνο.
Οι άνθρωποι της διοργανώτριας λέσχης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τα πληρώματα που τους τίμησαν με την συμμετοχή τους, τους κριτές, τους τεχνικούς που συνόδευαν τα αυτοκίνητα κι ιδιαίτερα το Υπουργό Τουρισμού της Αλβανίας Κύριο Ferdinand Xhaferaj για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε από μέρους του.
Το Αθλητικό Σωματείο Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) ευχαριστεί θερμά τον συνδιοργανωτή της εκδήλωσης Automobile Club Albania (A.C.A) για την αμέριστη συμπαράστασή του.