Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαράντα τρείς “Κυρίες” έθελξαν στην Αλβανία !


Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε ούτε καν να φαντασθεί την τόσο μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 1ο Adriatic & Ionian Classic Rally στο τετραήμερο της κίνησής στην γειτονική Αλβανία.
Η άψογή διοργανωτική προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) βρήκε πολύ εύκολα ανταπόκριση και έτσι 43 πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα δήλωσαν συμμετοχή, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός αν ληφθεί υπ’ όψιν το οικονομικό πρόβλημα που λίγους ή πολλούς επηρεάζει αυτόν τον καιρό.
Μετά από μία διανυκτέρευση το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου στην Καστοριά την επομένη τα αυτοκίνητα πέρασαν στην Αλβανία και για τέσσερις ημέρες κινήθηκαν προς Τίρανα, όπου τους έγινε εντυπωσιακή υποδοχή από επισήμους και πολίτες των Τιράνων υπό τους ήχους της στρατιωτικής μπάντας, Δυρράχιο, Μπεράτ, Αυλώνα, Χιμάρα και τερματισμός στους Αγ. Σαράντα με την απονομή των επάθλων στους νικητές και το καθιερωμένο δείπνο.
Οι άνθρωποι της διοργανώτριας λέσχης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τα πληρώματα που τους τίμησαν με την συμμετοχή τους, τους κριτές, τους τεχνικούς που συνόδευαν τα αυτοκίνητα κι ιδιαίτερα το Υπουργό Τουρισμού της Αλβανίας Κύριο Ferdinand Xhaferaj για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε από μέρους του.
Το Αθλητικό Σωματείο Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) ευχαριστεί θερμά τον συνδιοργανωτή της εκδήλωσης Automobile Club Albania (A.C.A) για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε