6/5/10

Επιστολή ΣΒΟΑ


Προς ΕΛΠΑ / ΕΘΕΑ
Υπ’ όψιν: Προέδρου ΕΛΠΑ, Προέδρου ΕΘΕΑ και μελών ΔΣ
Κοινοπ.: ΣΟΑΑ, Εφημερίδες
Κύριοι,
Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ΣΟΑΪΣΤΑ για ότι αφορά στην άρνηση των μελών του τελευταίου να εγγραφτούν σαν μέλη και στο ΣΟΑΑ, θέλουμε να τονίσουμε ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη έκπληξη.
Ανατρέχοντας στην κοινή ιστορία ΕΛΠΑ-ΣΒΟΑ πρέπει να θυμηθούμε ότι, γενικά, εμείς σαν τότε ΣΟΑΑ και τώρα ΣΒΟΑ, ποτέ δεν πήγαμε κόντρα στις αποφάσεις του επίσημου φορέα των αγώνων που υπηρετήσαμε και ακόμα υπηρετούμε από τη σκοπιά μας.
Έτσι, παρακαλούμε τη «δική» μας ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μην ενδώσει στις εκβιαστικές θέσεις και προτάσεις των νεοφώτιστων οδηγών αγώνων ιστορικών (?) αυτοκινήτων.
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι;;
Που ήταν όλα τα περασμένα χρόνια που εμείς χτίζαμε την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου στη χώρα μας;
Εσείς (ΕΛΠΑ) και εμείς (ΣΒΟΑ) έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με κόντρες και αντεγκλήσεις, αλλά πάντα υπήρχε μία κοινή προσπάθεια. Μερικοί από εμάς έχασαν περιουσίες για το σπορ, άλλοι έχασαν και τη ζωή τους.
Τώρα οι του ΣΟΑΪΣΤΑ κύριοι, εκβιαστικά θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και να εξομοιωθούν με τους βετεράνους και να αγνοήσουν τους νέους του ΣΟΑΑ.
Αν οι κύριοι αυτοί θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπορ θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή και η αρχή είναι να εγγραφούν στο ΣΟΑΑ.
Τέλος, παρακαλούμε την ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μείνει αταλάντευτα στις θέσεις της, που είναι και δικές μας θέσεις, προστατεύοντας την ιστορία και τις ηθικές αξίες του σπορ.
Περιμένοντας άμεση ανταπόκριση
Με τιμή
Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΒΟΑ