Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστολή ΣΒΟΑ


Προς ΕΛΠΑ / ΕΘΕΑ
Υπ’ όψιν: Προέδρου ΕΛΠΑ, Προέδρου ΕΘΕΑ και μελών ΔΣ
Κοινοπ.: ΣΟΑΑ, Εφημερίδες
Κύριοι,
Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και ΣΟΑΪΣΤΑ για ότι αφορά στην άρνηση των μελών του τελευταίου να εγγραφτούν σαν μέλη και στο ΣΟΑΑ, θέλουμε να τονίσουμε ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη έκπληξη.
Ανατρέχοντας στην κοινή ιστορία ΕΛΠΑ-ΣΒΟΑ πρέπει να θυμηθούμε ότι, γενικά, εμείς σαν τότε ΣΟΑΑ και τώρα ΣΒΟΑ, ποτέ δεν πήγαμε κόντρα στις αποφάσεις του επίσημου φορέα των αγώνων που υπηρετήσαμε και ακόμα υπηρετούμε από τη σκοπιά μας.
Έτσι, παρακαλούμε τη «δική» μας ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μην ενδώσει στις εκβιαστικές θέσεις και προτάσεις των νεοφώτιστων οδηγών αγώνων ιστορικών (?) αυτοκινήτων.
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι;;
Που ήταν όλα τα περασμένα χρόνια που εμείς χτίζαμε την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου στη χώρα μας;
Εσείς (ΕΛΠΑ) και εμείς (ΣΒΟΑ) έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με κόντρες και αντεγκλήσεις, αλλά πάντα υπήρχε μία κοινή προσπάθεια. Μερικοί από εμάς έχασαν περιουσίες για το σπορ, άλλοι έχασαν και τη ζωή τους.
Τώρα οι του ΣΟΑΪΣΤΑ κύριοι, εκβιαστικά θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και να εξομοιωθούν με τους βετεράνους και να αγνοήσουν τους νέους του ΣΟΑΑ.
Αν οι κύριοι αυτοί θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπορ θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή και η αρχή είναι να εγγραφούν στο ΣΟΑΑ.
Τέλος, παρακαλούμε την ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ να μείνει αταλάντευτα στις θέσεις της, που είναι και δικές μας θέσεις, προστατεύοντας την ιστορία και τις ηθικές αξίες του σπορ.
Περιμένοντας άμεση ανταπόκριση
Με τιμή
Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του ΣΒΟΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε