Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ


Λίγες μέρες από τον πρώτο προγραμματισμένο αγώνα της ΑΛΑΜΑΠ για το 2010 και συγκεκριμένα για το 37ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου αισθάνομαι την υποχρέωση κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους αυτούς που θα στήριζαν την παραπάνω διεξαγωγή του αγώνα, το Δήμο Ταμασίου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Βασίλειο Μόσχο που στήριξε για δώδεκα συνεχή έτη τις οργανώσεις της ΑΛΑΜΑΠ, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας και το Νομάρχη Φώτη Αλεξάκο, την Επιχείρηση Λουτρών Σμοκόβου ΑΕ την κοσμική ταβέρνα Γιάννη Κουτσομηλιά καθώς και τον μεγάλο υποστηρικτή σε υλική βοήθεια ΤΕΡΝΑ ΑΕ, τους χορηγούς επικοινωνίας http://www.xwmatinos.gr/ και Kiss FM και όλα τα μέσα ενημέρωσης και τέλος όλους τους φίλους αγωνιζόμενους για το μεγάλο ανθρώπινο ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου που μπορεί να στενοχώρησα με την παραίτησή μου μετά από 23 συνεχή έτη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη θέση του οργανωτή.
Η απόφασή μου αυτή ειλικρινά έχει στενοχωρήσει και εμένα τον ίδιο και πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και αγανάκτηση. Παρόλο τη δύσκολη οικονομική χρονιά που ζούμε και την εκτίμησή μας για λίγες συμμετοχές (35-40) δυστυχώς ή ευτυχώς πέσαμε έξω γιατί τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα απ΄ ότι φαινόταν και πολλοί αγωνιζόμενοι επιλέξανε πολύ λίγους αγώνες με χρώμα γιορτής και φιλοξενίας και στον συγκεκριμένο αγώνα οι συμμετοχές θα ξεπερνούσαν τις 70, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τους σωστούς οργανωτές.
Επίσης πρέπει να ξέρουν όλοι ότι η ΑΛΑΜΑΠ ήταν έτοιμη οργανωτικά σε όλους τους τομείς για την οργάνωση ενός ακόμη αγώνα – γιορτή, αλλά θα πρέπει κάποτε κάποιοι σε όποιο πόστο και να βρίσκονται να μάθουν να σέβονται ανθρώπους που προσέφεραν τόσα στο χώρο στερώντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή και πάνω απ’ όλα να σέβονται την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του Έλληνα πολίτη.
Επειδή η ανακοίνωση αυτή όμως αναφέρεται σε ευχαριστήρια σε λίγες μέρες θα αναφερθώ με νέα ανακοίνωση για όλους και για όλα λέγοντας το καθετί με το όνομά τους.

Γιάννης Καραντάνας
Ένας απλός αγωνιζόμενος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε