14/5/10

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


Χθες είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο με τον πολύπειρο «Ζητά» κύριο Γρήγορη Νιώρα. Διαβάστε τι μας είπε :


- Γρηγόρη πως βλέπεις τις εξελίξεις στον χώρο ;


- Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι ομιχλώδης. Οι αναβολές αγωνιστικών εκδηλώσεων διαδέχεται η μια την άλλη. Φοβάμαι την επόμενη μέρα. Τίποτα δεν είναι όπως πέρσι ή πρόπερσι.


- Η 20χρονη εμπειρία σου τι λέει θα «στρώσουν» τα πράγματα ;


- Δύσκολα !


- Εσύ τι σχέδια έχεις ;


- Δεν μπορώ να κάνω σχέδια ούτε καν για τον επόμενο αγώνα (Κένταυρος). Οι εταιρίες που έχουμε απευθυνθεί προκειμένου να χορηγήσουν την προσπάθεια μας (σ.σ. ο Γρηγόρης είναι δευτεραθλητής Ελλάδος το 2009, και δεύτερος στην μέχρι τώρα βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010), δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους ή αρνούνται λογω της οικονομικής κρίσης. Από την άλλη βλέπουμε να παίρνουν Χορηγία από μεγάλες εταιρίες ή να προσπαθούν να πάρουν, αλεξιπτωτιστές του χώρου επειδή έχουν «γνωστό» μέσα σ αυτές.


- Αν εσύ δυσκολεύεσαι να βρεις Χορηγό, τότε οι νεώτεροι τι πρέπει να κάνουν ;


- Οι νέοι συνήθως έχουν Χορηγό το πορτοφόλι του πατέρα τους. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και σήμερα 13 Μαΐου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω να τρέχω στο πρωτάθλημα εξαιτίας της έλλειψης Χορηγού. Δεν έχω την δυνατότητα να χρηματοδοτώ από το οικογενειακό εισόδημα την εμπλοκή μου στους αγώνες. Έχω αιμορραγήσει αρκετά μέχρι τώρα εξαιτίας υποσχέσεων που μου δόθηκαν και δεν πραγματοποιήθηκαν.


- Αν δεν ευοδωθούν οι στόχοι σου θα τα παρατήσεις ;


- Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ετοίμαζα και ένα ιστορικό, αλλά θα το παγώσω κι αυτό.


- Απογοητευμένο σε βλέπω.


- Δεν υπάρχει μέχρι και τώρα που μιλάμε φως.


- Γρηγόρη σ ευχαριστούμε για το χρόνο σου και ελπίζουμε να δούμε το γνωστό μπλε SUBARU να είναι μέσα στις συμμετοχές του επόμενου αγώνα.


- Εγώ ευχαριστώ.