Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


Χθες είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο με τον πολύπειρο «Ζητά» κύριο Γρήγορη Νιώρα. Διαβάστε τι μας είπε :


- Γρηγόρη πως βλέπεις τις εξελίξεις στον χώρο ;


- Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι ομιχλώδης. Οι αναβολές αγωνιστικών εκδηλώσεων διαδέχεται η μια την άλλη. Φοβάμαι την επόμενη μέρα. Τίποτα δεν είναι όπως πέρσι ή πρόπερσι.


- Η 20χρονη εμπειρία σου τι λέει θα «στρώσουν» τα πράγματα ;


- Δύσκολα !


- Εσύ τι σχέδια έχεις ;


- Δεν μπορώ να κάνω σχέδια ούτε καν για τον επόμενο αγώνα (Κένταυρος). Οι εταιρίες που έχουμε απευθυνθεί προκειμένου να χορηγήσουν την προσπάθεια μας (σ.σ. ο Γρηγόρης είναι δευτεραθλητής Ελλάδος το 2009, και δεύτερος στην μέχρι τώρα βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010), δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους ή αρνούνται λογω της οικονομικής κρίσης. Από την άλλη βλέπουμε να παίρνουν Χορηγία από μεγάλες εταιρίες ή να προσπαθούν να πάρουν, αλεξιπτωτιστές του χώρου επειδή έχουν «γνωστό» μέσα σ αυτές.


- Αν εσύ δυσκολεύεσαι να βρεις Χορηγό, τότε οι νεώτεροι τι πρέπει να κάνουν ;


- Οι νέοι συνήθως έχουν Χορηγό το πορτοφόλι του πατέρα τους. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και σήμερα 13 Μαΐου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω να τρέχω στο πρωτάθλημα εξαιτίας της έλλειψης Χορηγού. Δεν έχω την δυνατότητα να χρηματοδοτώ από το οικογενειακό εισόδημα την εμπλοκή μου στους αγώνες. Έχω αιμορραγήσει αρκετά μέχρι τώρα εξαιτίας υποσχέσεων που μου δόθηκαν και δεν πραγματοποιήθηκαν.


- Αν δεν ευοδωθούν οι στόχοι σου θα τα παρατήσεις ;


- Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ετοίμαζα και ένα ιστορικό, αλλά θα το παγώσω κι αυτό.


- Απογοητευμένο σε βλέπω.


- Δεν υπάρχει μέχρι και τώρα που μιλάμε φως.


- Γρηγόρη σ ευχαριστούμε για το χρόνο σου και ελπίζουμε να δούμε το γνωστό μπλε SUBARU να είναι μέσα στις συμμετοχές του επόμενου αγώνα.


- Εγώ ευχαριστώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε