20/5/10

Ανακαλούνται 284 Suzuki Alto με αυτόματο κιβώτιο


Πρόγραμμα ανάκλησης εκτελεί η επίσημη αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Το μέτρο αφορά αποκλειστικά την έκδοση του Alto με κινητήρα 1,0 λίτρου και αυτόματο κιβώτιο ενώ τα 284 προς ανάκληση αυτοκίνητα έχουν αριθμούς πλαισίων από MA3GFC31S00117455 έως MA3GFC31S00267519.
Η ανάκληση πραγματοποιείται προκειμένου να αντικατασταθεί ο διακόπτης των φώτων φρένων καθώς υπάρχει πιθανότητα δυσλειτουργίας του η οποία μπορεί να προκαλέσει την διακοπή της λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων αλλά και δυσκολία μετακίνησης του επιλογέα ταχυτήτων από την θέση "P" (Parking).
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν σε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της SUZUKI στην Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε στο τηλέφωνο 210 9988168.