Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-05-2010 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΠΑΤΡΩΝ


Η ΦΙΛΜΠΑ ( Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας ) διοργανώνει την Κυριακή 16-05-2010, τον 1ο Αγώνα DRIFT Αυτοκινήτων που περιλαμβάνεται στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2020, στο χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών, με ώρα έναρξης του Αγώνα 18:30.
Στο αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και όλοι οι Οδηγοί που ΑΓΑΠΑΝΕ την πλαγιολίσθηση και τα ελεγχόμενα ……………. Τρελά ΓΚΑΖΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αγώνας προσμετρά στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 Ανδρών και Γυναικών……………..
Ελάτε με το κέφι σας και το αυτοκίνητό σας, να περάσουμε ένα διαφορετικό απόγευμα, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι δεξιότητας στην πλαγιολίσθηση και ……………. Γλυκιάς τρέλας οδηγών, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΠΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα μοναδικά απαιτούμενα για την συμμετοχή σας είναι το Δίπλωμά σας με φωτοαντίγραφο για έκδοση ετήσιας License παιδιάς από την ΕΘΕΑ (για όσους δεν έχουν ) η άδεια του αυτοκινήτου σας και ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ………..
Θα συμμετάσχουν πολλά αυτοκίνητα και όλοι οι γνωστοί οδηγοί του DRIFT με το θέαμα να αναμένεται πλούσιο για του λάτρεις του σπορ. Οι εκπλήξεις πάντα είναι μέσα στα πλάνα.
Το παράβολο συμμετοχής για τις Κυρίες είναι δωρεάν.
Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί τους Φίλους θεατές , να είναι όλοι εκεί και σας υποσχόμαστε ευχάριστες εκπλήξεις σε ένα όμορφο απόγευμα με πολύ καμένο λάστιχο.
Πληροφορίες στα τηλ 6948460330 και 2610437133
Για την Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α