10/5/10

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-05-2010 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΠΑΤΡΩΝ


Η ΦΙΛΜΠΑ ( Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας ) διοργανώνει την Κυριακή 16-05-2010, τον 1ο Αγώνα DRIFT Αυτοκινήτων που περιλαμβάνεται στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2020, στο χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών, με ώρα έναρξης του Αγώνα 18:30.
Στο αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και όλοι οι Οδηγοί που ΑΓΑΠΑΝΕ την πλαγιολίσθηση και τα ελεγχόμενα ……………. Τρελά ΓΚΑΖΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Ο Αγώνας προσμετρά στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 Ανδρών και Γυναικών……………..
Ελάτε με το κέφι σας και το αυτοκίνητό σας, να περάσουμε ένα διαφορετικό απόγευμα, συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι δεξιότητας στην πλαγιολίσθηση και ……………. Γλυκιάς τρέλας οδηγών, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΥΠΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα μοναδικά απαιτούμενα για την συμμετοχή σας είναι το Δίπλωμά σας με φωτοαντίγραφο για έκδοση ετήσιας License παιδιάς από την ΕΘΕΑ (για όσους δεν έχουν ) η άδεια του αυτοκινήτου σας και ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ………..
Θα συμμετάσχουν πολλά αυτοκίνητα και όλοι οι γνωστοί οδηγοί του DRIFT με το θέαμα να αναμένεται πλούσιο για του λάτρεις του σπορ. Οι εκπλήξεις πάντα είναι μέσα στα πλάνα.
Το παράβολο συμμετοχής για τις Κυρίες είναι δωρεάν.
Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί τους Φίλους θεατές , να είναι όλοι εκεί και σας υποσχόμαστε ευχάριστες εκπλήξεις σε ένα όμορφο απόγευμα με πολύ καμένο λάστιχο.
Πληροφορίες στα τηλ 6948460330 και 2610437133
Για την Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ