27/4/10

Ο Kevin Schwantz, μαζί με τους Capirossi - Bautista στην Αθήνα στις 4 Μαΐου 2010Ο Kevin Schwantz επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το 2008, για ένα διήμερο μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης στις 6-7 Μαΐου 2010 στην πίστα των Σερρών. Δύο μέρες νωρίτερα (4/05), στη χώρα μας θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά οι αστέρες του MotoGP, Loris Capirossi και Alvaro Bautista.
Οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Suzuki θα παρευρεθούν στο πάρτι που διοργανώνει η εταιρεία "2Δέλτα" και το περιοδικό "MotoGP World" προς τιμήν του Kevin Schwantz, στο club Candy (στην πίστα Καρτ Αγίου Κοσμά) και θα γνωριστούν με το ελληνικό κοινό της μοτοσικλέτας.
Ο μύθος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών, Kevin Schwantz, επιστρέφει στη χώρα μας μετά το 2008. Η ομάδα του αποτελείται από έξι ακόμα εκπαιδευτές διεθνούς επιπέδου, που θα διδάξουν σε 40 τυχερούς μαθητές τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης με συνολικά επτά μοτοσικλέτες Suzuki GSX-R.
Από τη θεωρία στην πράξη μέσα στην πίστα και με την τεχνική της βιντεοσκόπησης και την ανάλυση λαθών ανά μαθητή, οι Έλληνες αναβάτες θα βελτιώσουν το επίπεδο οδήγησής τους και θα διαπιστώσουν ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να οδηγήσεις πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια από τον εαυτό σου.
Η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει θεωρία για τη σημασία της περιφερειακής όρασης, τη σωστή θέση του σώματος πάνω στη μοτοσικλέτα, τις ιδανικές γραμμές στην πίστα, τα σημεία αναφοράς, την κατάλληλη επιλογή σχέσεων και τις σωστές τεχνικές φρεναρίσματος.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διήμερο μάθημα και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να αποκτήσετε προσκλήσεις για το πάρτι, μπορείτε να επικοινωνείτε με το δίκτυο εμπόρων μοτοσικλετών Suzuki (www.suzuki.gr), καθώς και στο τηλ. 210.6125126 (κ. Μελίνα Γάτου, ιστοσελίδα www.motograndprix.gr).
"Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στην πίστα των Σερρών, στην Ελλάδα", είπε ο K. Schwantz, παγκόσμιος πρωταθλητής του 1993. "Είναι φανταστικό να οδηγώ σε μια πίστα όπου μια στροφή φέρει το όνομά μου! Ελπίζω και φέτος στις 6 και 7 Μαΐου να περάσουμε όσο καλά όσο και το 2008", κατέληξε.
Σε συνολικά 105 αγώνες από το 1986 ως το 1995, όλους με μοτοσικλέτες της Suzuki, ο Kevin Schwantz κατέκτησε 25 νίκες και 29 pole positions. Μετά το τέλος της καριέρας του, ο 46χρονος Τεξανός ίδρυσε τη σχολή "Kevin Schwantz Suzuki School". Η σχολή, εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ, έχει επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιαπωνία.